Endülüs’te kırk gün

Bu sütundaki 28 Nisan 2019 tarihli yazımda, Tvnet’in Endülüs’te Ramazan programı için bana verilen görev nedeniyle “Endülüse Doğru” gitmeye hazırlandığımdan, bayram sonuna kadar yazılarıma ara...

Bu sütundaki 28 Nisan 2019 tarihli yazımda, Tvnet’in Endülüs’te Ramazan programı için bana verilen görev nedeniyle “Endülüse Doğru” gitmeye hazırlandığımdan, bayram sonuna kadar yazılarıma ara vereceğimi bildirmiştim.

Rabbimiz nasip etti, Tvnet ekibiyle birlikte Endülüs’e vasıl olduk, Endülüs’te Ramazan adını taşıyan iftar programlarını gerçekleştirdik ve İstanbul’a döndük.

Endülüs bir Ramazan programıydı, yapıldı, Tvnet arşivine eklendi ve bitti mi diyeceğiz?

Hayır! Çünkü Yeni Şafak başta gelmek üzere Albayrak Medya’nın yayın organlarında bu tarz işler bitirilmek için değil, doğru, isabetli bir başlangıçla sürdürülmek üzere yapılır.

Nitekim Kudüs’te Ramazan programı da böyle yapılmıştı. Ramazan ayı ve iftar programı vesile edinilerek, Kudüs’ün tarihi, kültürü, maruz kaldığı işgal ve bıçak sırtında süren gündelik hayatı masaya yatırılmıştı.

Bu başlangıç, ilgili haberleri zaten büyük bir hassasiyetle veren Yeni Şafak’ın, Kudüs’teki hareketliliği, anbean izleyen tek gazete olma vasfını pekiştirmekle kalmadı, Taha Kılınç’ın nezaretinde, gzt.com’daki coğrafyanın sesi olan Mecra’da Kudüs’ün hikayesi görselleriyle ve metinleriyle tam tekmil olarak meraklılarına sunuldu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Dağ yürekli adamların büyük seçimine doğru 28 Mart 2024 | 114 Okunma Her hadis bir rehberdir 26 Mart 2024 | 137 Okunma Şehre bir ‘emin’ seçmek 23 Mart 2024 | 48 Okunma Parça olan paryalaşır 21 Mart 2024 | 230 Okunma ‘Beşikten mezara kadar ilim’ 19 Mart 2024 | 99 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar