Dünya gölgeliğinden gidenlere rahmet, kalanlara “Selâm Olsun”

Mustafa Kutlu Ağabey, Yeni Şafak’taki köşe yazılarında, kimi dergilerde ve kitaplar(ın)da yer bulan anma, hatıra, hatırlatma... yazılarını Selâm Olsun başlığı altında...

Mustafa Kutlu Ağabey, Yeni Şafak’taki köşe yazılarında, kimi dergilerde ve kitaplar(ın)da yer bulan anma, hatıra, hatırlatma... yazılarını Selâm Olsun başlığı altında kitaplaştırmış.

Çok da güzel olmuş: Sûretlerin sîretlerle cilveleştiği, maharetlerin ve sıfatların levhalaştığı, özlem ve hüzün kelimelerinin nişanlandığı bir yazı-fotoğraflar toplamı çıkmış ortaya.

Kutlu, he ne kadar “Sevdiklerim hakkında yazamıyorum; bunu birkaç kez dile getirdim. Cümleler, kelimeler duygu ve düşüncelerim karşısında kifayetsiz kalıyor ve ben hakkında yazdığım kişiye haksızlık ettiğim duygusuna kapılıyorum.” dese de, biz ilgili metinlere bakarak bu durumun gerçekte onun yazı-yazma anlayışını tanımamıza, bilmemize yönelik önemli bir ipucu olduğunu da bu sayede biliyoruz.

Ölenler...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tevradî bir mitin Kur’anî bir kıssa ile tashihi 18 Nisan 2024 | 910 Okunma Musevî bir yasadan Kızıl Düve miti üretmek 16 Nisan 2024 | 347 Okunma Düve miti Siyonazilerin çirkin emellerini perdeler mi? 13 Nisan 2024 | 129 Okunma Ajan işi bir Gazze protestosu 11 Nisan 2024 | 207 Okunma Bayram yapmanın sırası mı? 09 Nisan 2024 | 56 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar