Fırat’ın doğusu batısı diye pazarlık olmaz

ABD-İLE MENBİÇ GERİLİMİ: "Irak ve Suriye topraklarında Türkiye'ye karşı bir terör oluşumuna müsamahamız yok. Bunun, Fırat'ın doğusu batısı diye pazarlığı da olmaz. YPG nereye giderse...

ABD-İLE MENBİÇ GERİLİMİ:
"Irak ve Suriye topraklarında Türkiye'ye karşı bir terör oluşumuna müsamahamız yok. Bunun, Fırat'ın doğusu batısı diye pazarlığı da olmaz. YPG nereye giderse gitsin askerimiz ensesinde olacak"

AVRUPA'DA YPG-PKK OYUNU:
"PKK ismi eskidi. Birçok ülkede terör örgütü olarak tanındı. Şimdi taktik yapıyorlar. Demokratik oluşum filan... Yersen. Biz bunları biliyoruz, hangi kılığa girerlerse girsinler bunlar sızma terörist"

Münih Güvenlik Konferansı'na katılan ve bazı Alman parlamenterlerin provokatif sorularına açık ve net cevaplar veren Başbakan Binalı Yıldırım, dönüş yolunda Türk Amerikan ve Türk-Alman ilişkileri ile ilgili sorularımızı şöyle yanıtladı:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Siyasi mahalleler hareketli 27 Nisan 2024 | 108 Okunma Görmesi netleşen Özel, açıkgöz CHP’liler... 25 Nisan 2024 | 324 Okunma Makbule Atadan... ‘İnsanüstü Atatürk... Hakiki Atatürk’ 23 Nisan 2024 | 214 Okunma Değişim, dönüşüm ve zamanın ilerisinde koşmak 20 Nisan 2024 | 143 Okunma Erdoğan... Bir Liderlik Dersi! 18 Nisan 2024 | 384 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar