Ankara’da ‘Özgür’ İstanbul’da ‘Özel’

Her işte bir hayır vardır! MHP lideri Devlet Bahçeli'nin yazılı açıklaması ile hareketlenen siyasi ortam gerçek manada bir testten geçti. Öncelikle, Cumhur İttifakı'nda "bağışıklığın...

Her işte bir hayır vardır! MHP lideri Devlet Bahçeli'nin yazılı açıklaması ile hareketlenen siyasi ortam gerçek manada bir testten geçti.
Öncelikle, Cumhur İttifakı'nda "bağışıklığın yeterli düzeyde" olduğu açıkça anlaşıldı.
Ardından, bu ittifak bileşimine karşı konuşlanan ve fırsat kollayan aktörler kendini belli etti.
Ve nihayet... 31 Mart seçimlerini müteakiben gelişen ve "normalleşme/ yumuşama" olarak adlandırılan sürecin "ne kadar kırılgan olduğu" kayda geçti.
Bu aşamada en dikkate değer husus, CHP iç dinamiklerinde taşların henüz yerli yerine oturmadığının da görülmesi oldu. Seçim sonuçlarının pozitif ivmesiyle bünyesel sorunlarını şimdilik baskılayan CHP elitinin, görünür gelecekte aşması gereken pek çok engel, alması gereken ciddi kararlar olduğu bir gerçek.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den başlayacak...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hey siz! Anladınız mı? Terör neden bitirilmeliymiş! 24 Ekim 2024 | 512 Okunma FETÖ… Ve bundan sonrası! 22 Ekim 2024 | 387 Okunma Türkiye meseleleri... İktidar ve muhalefet! 19 Ekim 2024 | 107 Okunma Numan Bey, Devlet Bey, Anayasa... 17 Ekim 2024 | 342 Okunma Değişim tamam da ayarları bozanlara dikkat! 15 Ekim 2024 | 215 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar