Reha Kardeş’ime Galatasaray üzerine mesaj!..

Futboluna bayılırdım; zirveye ulaşamamana üzülmüşümdür. Teknik adam olarak “parlayacağına inancım” tamdı; olmamasına üzülmüştüm. TV’lerde ve spor sayfalarında “futbol...

Futboluna bayılırdım; zirveye ulaşamamana üzülmüşümdür.
Teknik adam olarak “parlayacağına inancım” tamdı; olmamasına üzülmüştüm.
TV’lerde ve spor sayfalarında “futbol yorumculuğuna başladığında” doğrusunu yazayım; “başarılı olup olmayacağın” konusunda tereddüt içindeydim.
Ama kısa sürede tereddüdümü ortadan kaldırdın; “doğru olduğuna inandığın görüşlerini” hatta “görüşlerine itiraz edilmesinden” hiç hoşlanmayan Erman Hoca’ya karşı bile, “cesaretle” söylüyor, savunuyordun.

Elbette “gönlünde bir kulüp / takım yatıyordu” ama hiç belli etmiyordun; yorumlarında “aynı masada oturanlardan” bazılarının aksine, tarafsızdın!.. Ne var ki, “son haftalarda ‘içeriden ve dışarıdan’ Galatasaray’ı çok sevenler (!) korosuna katılmandaki sebebi” anlayamadım ve sana yakıştıramadım. Program şefinin “reyting çekici, tahrik ve teşvik edici sorularına ‘tam uyacak’ cevaplar” vererek, “Galatasaray’ı, Burak Başkan’ı, İspanyol Hoca’yı çok sevenler (!) korosuna katılıyordun; neden?..

Eleştiri yapmak başka şey, “bu koroya katılmak” çok başka bir şey; zira “bu koroda...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bırakın, Muslera gitsin! 23 Mart 2024 | 5 Okunma Kale direklerini de yenen hoca! 31 Ocak 2024 | 15 Okunma Okan Hoca, Sumudica’yı yenebilecek misin?.. 27 Ocak 2024 | 5 Okunma Türkiye, İspanya’ya benzememeli! 06 Ocak 2024 | 86 Okunma Galatasaray yeni yıla büyük problemlerle girdi… 05 Ocak 2024 | 378 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar