G.Saray aydınlıkta sıra F.Bahçe’de!..

G alatasaray ortak aklı, genel kurula hâkim oldu ve “Derin Galatasaray’ı ezerek”, kulübü “aydınlık bir geleceğe doğru” yola çıkardı!.. “Mustafa Cengizli” 3 yılda...

G alatasaray ortak aklı, genel kurula hâkim oldu ve “Derin Galatasaray’ı ezerek”, kulübü “aydınlık bir geleceğe doğru” yola çıkardı!..
“Mustafa Cengizli” 3 yılda, sarı-kırmızılı camia, “büyük problemlerin büyük bir bölümünü çözecektir”, yaşayıp göreceğiz!..
Neden ve nasıl mı; Cengiz yönetimi, genel kurulda kullanılan oyların yüzde 53’ünü almıştır, “uzun yılların büyük çoğunluğunda iktidar olan” ve “bu defa da iktidarı yeniden isteyen” o anlı ve de şanlı “Derin Galatasaray” ise, “favori olarak girdiği” seçimde, sandıktan ancak “yüzde 28,6” oy çıkarabilmiştir!..
Galatasaray taraftarı zaten haftalardır “Cengiz’in arkasında olduğunu” gösteriyordu; anketlerde ve sosyal medyada. Galatasaray camiası da, “genel kurulda kullanılan 4 bin 752 oyun yüzde 53,1’ini Cengiz’e, yüzde 28,6’sını Özbek’e vererek”, Galatasaray’ın geleceğine noktayı koydu ve ‘Derin Galatasaray’a “Hayır, artık Galatasaray’ın geleceğinde sen yoksun, Galatasaray var” dedi!..
İşte “bu güçle” Mustafa Cengiz ve yönetimi “güven içinde çalışmaya başlayacak” ve “büyük sorunları çözmek için attığı adımların devamını getirecektir”; zira “yönetim kadrosu” bu defa “bu sorunları çözebilecek” bir “yeni” yapılanma ile Genel Kurulun karşısına çıkmış ve “büyük bir çoğunlukta” icazet almıştır!..
Dursun Özbek ise “intikam adımı” ile ne kadar yanlış ve hatalı davrandığını, “bu adıma mani olmak yerine, onu havuza itenler” ile beraber aldığı bu “ikinci hezimet” ile sanırım anlamıştır!..
Özbek, mali genel kuruldaki “ibra zaferi” ile yetinmeli ve “eski bir genel başkan olarak” köşesine çekilmeliydi, “ihtirası” bunu engelledi ve “kendisine yazık etti!..”
Ne var ki, “giderayak” Galatasaray’a “büyük bir faydası” da dokundu; “Beraberinde ‘Derin Galatasaray’ı da bir daha geri dönmemek üzere götürdü”; Galatasaraylılar ona teşekkür etmeli!..  
Galatasaray “aydınlık geleceğe doğru” bu büyük adımı atarken, gelecek hafta “seçimli genel kurul yapacak olan” büyük rakibi Fenerbahçe...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bırakın, Muslera gitsin! 23 Mart 2024 | 5 Okunma Kale direklerini de yenen hoca! 31 Ocak 2024 | 14 Okunma Okan Hoca, Sumudica’yı yenebilecek misin?.. 27 Ocak 2024 | 5 Okunma Türkiye, İspanya’ya benzememeli! 06 Ocak 2024 | 85 Okunma Galatasaray yeni yıla büyük problemlerle girdi… 05 Ocak 2024 | 377 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar