Galatasaray'ı kurtarın!..

Galatarasay'da bugün "hayati" bir olağanüstü genel kurul var; "Hayır" Galatasaray'ın kurtuluşunu, "Evet" Galatasaray'ın batmaya devam edişini simgeleyecek!.. Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, perşembe gecesi GS TV'de "Yetkilerin hepsi...

Galatarasay'da bugün "hayati" bir olağanüstü genel kurul var; "Hayır" Galatasaray'ın kurtuluşunu, "Evet" Galatasaray'ın batmaya devam edişini simgeleyecek!..
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, perşembe gecesi GS TV'de "Yetkilerin hepsi tek tek anlatılacak. Ünal Aysal yönetiminde bu yapılmış, Dursun Özbek yönetiminde aynı yetkiler alınmış. Ben Dursun Bey'den görevi aldım. Şimdi bu yetkiyi yeniden almam gerekiyor. Bunlar birebir aynı. Ben özel, ek bir şey istemiyorum. Bunlar olması gereken yasal düzenlemeler. Hayır derlerse bir şey yapamayız" dedi.
El insaf, istediği "bire bir aynı olan" yetkiler, Galatasaray'ı bugün neredeyse "konkordato isteyecek" hâle getirmedi mi?
Ünal Aysal "neden" bırakıp kaçtı; Dursun Özbek genel kurullarda "neden" hezimete uğradı?..
Bir Başkan, "Yetkileri ben istemiyorum, profesyoneller istiyor" diyerek, "yarınlarda olacakların sorumluluğunu", profesyonellerin üzerine yıkmak istiyor!..
Ey Başkan, "Sen devam eden konular, işler için yetki almak durumundasın"; yoksa "Yapacakların için" değil!..
"Bu ayrım yapılmadan", bu yetkileri alırsan, "Ünal Aysal / Dursun Özbek zamanlarının batak hamlelerine benzer 'sınırlanmamış, belirlenmemiş, projeleri görülüp onaylanmamış hamleler için' yetki almış olacaksın!.."
Ey Galatasaray Kulübü üyeleri, iyi biliniz ki, "Aynen… Bire bir …" aldatmacası, Galatasaray'ı tam bir batağa sürükler, "bu başı sonu, nedeni, ne olduğu belli olmayan, sınırsız yetkiler" hiçbir yönetime verilmemelidir!..
Olağanüstü Genel Kurula mutlaka gelin ve Galatasaray'a karşı görevinizi yapın; Galatasaray'ı kurtarın!.. Hâlâ Fenerbahçe'deler!..
Zagreb'de oynanan "4-1'lik hezimetle kurtulduğumuz" Dinamo Zagreb maçından hemen sonra "Hâlâ Fenerbahçe'deler mi?" başlıklı yazımda şunları yazmıştım:
"… Lafı uzatmayayım. Comolli de, Cocu da hemen kulübün kapısının önüne konulmalı!.. 'Beşiktaş maçı sonrası' beklenirse, 'tehlike ve risk' kapıdadır; ola ki Fenerbah...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bırakın, Muslera gitsin! 23 Mart 2024 | 5 Okunma Kale direklerini de yenen hoca! 31 Ocak 2024 | 14 Okunma Okan Hoca, Sumudica’yı yenebilecek misin?.. 27 Ocak 2024 | 5 Okunma Türkiye, İspanya’ya benzememeli! 06 Ocak 2024 | 85 Okunma Galatasaray yeni yıla büyük problemlerle girdi… 05 Ocak 2024 | 377 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar