‘Erzurum Gecesi’nin karaları!..

Galatasaraylılar diyor ki; “Hakem bizi yakacaktı, Falcao ‘sarı kartlık bile bir hareket yapmamıştı’ kırmızı kartla oyundan atıldı!..” Haklılar!..

Galatasaraylılar diyor ki; “Hakem bizi yakacaktı, Falcao ‘sarı kartlık bile bir hareket yapmamıştı’ kırmızı kartla oyundan atıldı!..”

Haklılar!..

Erzurumsporlular diyorlar ki; “Hakem bizi yaktı. Galatasaray’ın ilk golünde, Babel’in üst üste yaptığı üç faulü de vermedi, gitti gol oldu. Son dakikada da yüzde yüz penaltımız verilmedi, mağlup edildik; nerede hakem ve nerede VAR’ın başındaki hakemler?..”

Haklılar!..

Çıkarılan “kırmızı kart” öncesinde çalınan bir düdük, yukarıda anlatılan çalınmayan “facia” iki düdükle beraber, “maçın sonucunu doğrudan etkileyen” hatalı kararlar içinde “başrolü” aldılar ve hakemler de sınıfta kaldılar!..
Buraya kadar “haklının hakkını arayan, haksızlık yapılana neden yapıldığını ortaya koyan” bir tabloyu yazdık. “Sahada bu büyük hataları yapan” ve “VAR’da da yapanları uyarmayan” hakemler için elbette “gereken” yapılacaktır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bırakın, Muslera gitsin! 23 Mart 2024 | 5 Okunma Kale direklerini de yenen hoca! 31 Ocak 2024 | 14 Okunma Okan Hoca, Sumudica’yı yenebilecek misin?.. 27 Ocak 2024 | 5 Okunma Türkiye, İspanya’ya benzememeli! 06 Ocak 2024 | 85 Okunma Galatasaray yeni yıla büyük problemlerle girdi… 05 Ocak 2024 | 377 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar