En zorda olan, Fenerbahçe!..

Elin oğlu, “üzerine leke düşürür” mü; “Çuvalla ve avro üzerinden onca para verilen bu Damien Comolli’de hiç iş yok galiba. Bunca zamandır ancak 2-3 genç futbolcu transfer edebildi, gerisi...

Elin oğlu, “üzerine leke düşürür” mü; “Çuvalla ve avro üzerinden onca para verilen bu Damien Comolli’de hiç iş yok galiba. Bunca zamandır ancak 2-3 genç futbolcu transfer edebildi, gerisi mafiş… Durmadan büyüklere masallar anlatıyor” dedirtir mi?..
Yaptı bir basın toplantısı, “Aziz Yıldırım zamanında anlı ve de şanlı spor medyamız tarafından Fenerbahçe’nin nasıl kollandığını, kulübün içinde bulunduğu durumun nasıl saklandığını” ortaya koyan açıklamalar yaptı.
Zaten, Ali Koç’un görevi devraldığı günlerden itibaren ortaya çıkan “mali gerçekler”, işbaşına gelenleri şaşkına çevirmiş, işbaşından gidenlerin evlerine “hacizler geldiği” haberlerini de gazete sayfalarına kadar düşürmüştü; Çomolli de “işte, bu tablonun Fenerbahçe futbol takımını nasıl etkilediğini” açık açık anlattı!..
Sonunda da dedi ki Comolli; “Şu anda dünyanın bütün paraları bizim elimizde olsa, bu parayı harcayamazsınız. Çünkü bu bir kural, UEFA kuralı. Bu kuralı delemeyiz. Bu nedenle yapacaklarımız son derece kısıtlı ve önümüze konulan bu sınırlamalarla kulübümüzün başa çıkması çok zor!..”
Yani, ortada düne kadar “saklanmış” bir “Buyurun cenaze namazına” durumu vardı ve bugün artık “saklanamaz” hâle gelmişti.
Başkan Ali Koç da, 24 Temmuz’da yapacağı basın toplantısıyla “gerçekleri” anlatacakmış, “camia bilsin, Fenerbahçe üyeleri bilsin” ve de “bildikleri hâlde, saklayan” Fenerbahçe medyası öğrensin (!) diye!..
Buraya kadar tamam, tamam da, “hemen sonra”, beni tebessüm ettiren bir başka açıklama daha geliyor, “Kesinlikle transfer yapmak istiyoruz” diyen Comolli’den:
“… Neye ihtiyacımız olduğunu, hangi pozisyonlara oyuncu ihtiyacımız olduğunu, ne yapmamız gerektiğini, hangi pozisyonları güçlendirmemiz gerektiğini gayet iyi bir şekilde biliyoruz.”
Demek ki, neymiş; “1-2 transfere değil, transferlere mutlaka ihtiyacı varmış” Fenerbahçe futbol takımının!..
“… Bir stratejimiz var ve o doğrultuda ilerliyoruz. Peşinde olduğumuz oyuncular gerçekten ç...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bırakın, Muslera gitsin! 23 Mart 2024 | 5 Okunma Kale direklerini de yenen hoca! 31 Ocak 2024 | 14 Okunma Okan Hoca, Sumudica’yı yenebilecek misin?.. 27 Ocak 2024 | 5 Okunma Türkiye, İspanya’ya benzememeli! 06 Ocak 2024 | 85 Okunma Galatasaray yeni yıla büyük problemlerle girdi… 05 Ocak 2024 | 377 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar