Eller aya, biz yaya!..

Pandemi, "boş tribünleri" getirir ve kulüplerin kasalarında büyük boşluklar oluştururken", Avrupa'nın en büyüklerinin "yıllardan beri hayalini kurdukları" bir proje" gene konuşulmaya...

Pandemi, "boş tribünleri" getirir ve kulüplerin kasalarında büyük boşluklar oluştururken", Avrupa'nın en büyüklerinin "yıllardan beri hayalini kurdukları" bir proje" gene konuşulmaya ve tartışılmaya başladı; "Avrupa Premier Ligi!.."

Dolar milyarderi "ABD'li" patronların Liverpool'u ve Manchester United'i "bu projenin hayata geçmesi için" düğmeye basmışlar. Real Madrid ise, Başkan'ı daha iki sene önce "Avrupa Süper Ligi'ni kuracağız" dediğine göre, ABD'li patronların yanında hemen yerini almış gibi.

"16 Takımlık (18'de olabilir)" Avrupa Premier Ligi'ni kuracak kulüpler; Liverpool, Manchester United, Manchester City, Arsenal,  Real Madrid, Barcelona, Juventus, Milan, Bayern Münih, Paris Saint Germain. Davet edilecek kulüpler: Atletico Madrid, Tottenham, Roma, Borussia Dortmund, Marsilya.  

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bırakın, Muslera gitsin! 23 Mart 2024 | 5 Okunma Kale direklerini de yenen hoca! 31 Ocak 2024 | 14 Okunma Okan Hoca, Sumudica’yı yenebilecek misin?.. 27 Ocak 2024 | 5 Okunma Türkiye, İspanya’ya benzememeli! 06 Ocak 2024 | 85 Okunma Galatasaray yeni yıla büyük problemlerle girdi… 05 Ocak 2024 | 377 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar