Millet ne derse güzeldir…

Bana göre seçim sandığı son yüzyılın en sihirli buluşu. İnsanlar sandığa gidip oylarını kullanarak bütün problemleri çözüyorlar. Seçim sonuçları seçmenin...

Bana göre seçim sandığı son yüzyılın en sihirli buluşu. İnsanlar sandığa gidip oylarını kullanarak bütün problemleri çözüyorlar. Seçim sonuçları seçmenin düşüncelerini-iradesini yansıtıyor. Demokrasi kültürü olan medeni, demokrat her insan hoşuna gitse de gitmese de o sonuçlara saygı gösterip ona göre tavır belirliyor.

Bu yarışta yer alan bizler, yaklaşık 2.5 aydır ilçe ilçe, mahalle mahalle, köy köy, sokak sokak, dükkân dükkân dolaşarak meydanlarda insanlarla buluşarak kim olduğumuzu, iktidara gelmemiz hâlinde her alanda nasıl bir Türkiye öngördüğümüzü anlattık. Vatandaşlara, kitle iletişim araçlarını en etkin şekilde kullanarak ulaşmaya çalıştık. Tüm kurguları, ittifakları, yönlendirmeleri ve algı çabalarını deşifre ettik. Vatandaş artık çok sesli ve çeşitli kitle iletişim araçlarının yayınları sayesinde tek yönlü bilgilendirilmiyor. Diyarbakır’daki son provokasyon dahil tüm yönlendirmeler, mağduriyet algıları deşifre ediliyor.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu’daki PKK baskısı hariç vatandaşlar güven ve huzur içerisinde oylarını kullanacaklar. O bölgelerde de güvenlik güçlerine haber verilmesi hâlinde müdahale edilecektir. Sonuç olarak biz vekil adayları ve partimiz 2.5 aydır 24 saat esasına göre çalıştık. Bugün son oy sayılıp bütün sonuçlar kesinleşinceye kadar da bu çalışmamız devam edecek. Hepimiz sandık başlarında olacağız.

Kendi adıma ‘Şunu da yapsaydım bir oy daha gelirdi’ diyebileceğim bir şey kalmadı. Bundan sonrası milletimizin tercihi ve yüce Rabbimizin takdiridir. Biz, bize düşeni yaptık. Bunun huzurunu ve gönül ferahlığını taşıyoruz. Sonuçlar bu gece geç saatlerde belli olacaktır. Öncelikle çıkacak her türlü sonucun ülkemiz, milletimiz, soydaşlarımız ve İslam âlemi ile mazlum milletler için hayırlı olmasını temenni ediyorum.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda zamanı. 02 Ekim 2017 | 779 Okunma Doğan’ın FETÖ’ye esareti 13 Eylül 2017 | 348 Okunma Darbecilerle gerçekten hesaplaşıyor muyuz? 08 Eylül 2017 | 4.043 Okunma Elini görüyoruz İsrail! 06 Eylül 2017 | 265 Okunma Bayram bir fırsattır, iyi değerlendirelim 01 Eylül 2017 | 119 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar