Herkesi ciddi bir maraton bekliyor

AK Parti Genel Başkanı olarak son grup toplantısını 22 Temmuz 2014’te yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 1044 gün aradan sonra yeniden AK Parti TBMM parti grubuna hitap etmek üzere Parlamentoya geldi. Cumhurbaşkanı’nı...

AK Parti Genel Başkanı olarak son grup toplantısını 22 Temmuz 2014’te yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 1044 gün aradan sonra yeniden AK Parti TBMM parti grubuna hitap etmek üzere Parlamentoya geldi. Cumhurbaşkanı’nı Meclis Başkanı ve heyecanlı partililer karşıladı. Önceki gün yapılan MKYK toplantısında AK Parti Genel Merkezi’nde yer alan Cumhurbaşkanlığı forsu taşıyan Türk Bayrağı dün de Meclis grubunda yer aldı.  

Sayın Erdoğan’ı, Meclis misafir locasında coşkulu gençler, dinleyici locasında ise heyecanlı partililer karşıladı. Eski ve yeni vekillerin tamamı; danışmanlar-kurucular-teşkilatlar Meclis’i tıklım tıklım doldurmuştu. 15 Temmuz akşamının derin izlerini taşıyan gazi Meclis’te yoğun güvenlik önemleri alınmıştı. Ayrıca Sayın Cumhurbaşkanının Meclis’e geldiği andan itibaren çıkıncaya kadar bir helikopter havadan güvenliği sağladı. Bu yoğun tedbirlerden rahatsızlık duyanlar oldu. Ama ilk deneyimden sonra bu işler düzene girecektir.
Grup salonuna giderken biz gazetecileri selamlayan Cumhurbaşkanı, hepimize “hayırlı ramazanlar” dileklerini iletti. Son derece neşeli ve dinç görünen Cumhurbaşkanımızın yüzü gülüyordu. Kendinden emin ve rahattı. Ama heyecanlı olduğu gözleniyordu.
Grup salonuna girerken büyük bir coşku ile karşılandı. Grup salonuna misafir olarak gelen gençler tezahüratlarıyla Meclis’i inletti. Herkes çok heyecanlı ve liderlerini karşılarından görmekten mutlu görünüyordu. Önce alışageldiğimiz görüntüden farklı olarak Başbakan Binali Yıldırım bey grup başkanı kürsüsüne geçti ve ilk konuşmayı yaparken “Darbeye darbe vuran Cumhurbaşkanı” yorumu ile Erdoğan’ın liderliğinin altını bir kez daha çizdi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda zamanı. 02 Ekim 2017 | 777 Okunma Doğan’ın FETÖ’ye esareti 13 Eylül 2017 | 348 Okunma Darbecilerle gerçekten hesaplaşıyor muyuz? 08 Eylül 2017 | 4.043 Okunma Elini görüyoruz İsrail! 06 Eylül 2017 | 265 Okunma Bayram bir fırsattır, iyi değerlendirelim 01 Eylül 2017 | 119 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar