FETÖ’nün eli DEAŞ’ın cebinde

FETÖ’nün mahir elemanlarından Emre Uslu, 22 Haziran sabahı sosyal medya hesabından “Erdoğan İzmit’te adalet yürüyüşüne saldıracak. Bekleyin göreceksiniz” mealinde bir mesaj paylaşıyor....

FETÖ’nün mahir elemanlarından Emre Uslu, 22 Haziran sabahı sosyal medya hesabından “Erdoğan İzmit’te adalet yürüyüşüne saldıracak. Bekleyin göreceksiniz” mealinde bir mesaj paylaşıyor. Önceki gün “adalet yürüyüşüne saldırıda bulunmak isteyen 6 DEAŞ’lı terörist yakalandı” haberi geldi.
Suriye’deki DEAŞ karargâhından gelen mesaj özel bir kurye ile DEAŞ’ın Türkiye’deki ilgili birimine iletiliyor. Kayseri’de talimatı alan DEAŞ üyeleri ile Kocaeli’de eylemi yapacak olan terörist aynı anda ele geçiriliyor. Eylem tarzı; Fransa ve İngiltere'de yaptıkları gibi aracı sivil insanların üzerine sürerek katliam yapmak. Eylem için hazırlanan araç ele geçiriliyor. Aracın içinden AK Parti bayrakları ve AK Parti logosu taşıyan şapkalar çıkıyor. DEAŞ eyleme AK Parti süsü vermek için bu malzemeleri araca Kayseri’de koyuyor.
Eylemciler çok şükür sağ yakalandı. Verecekleri bilgilerle bu kaos-iç karışıklık çıkarma planının arka perdesi daha da aydınlanacaktır. Aracın nokta hedefinin Kılıçdaroğlu olduğu iddiaları da var. Güvenlik güçlerimizi ve istihbarat birimlerimizi tebrik ediyorum. Ülkemizi kaosun kargaşanın eşiğinden döndürdüler.
Allah göstermesin bu hainler emellerine ulaşsalardı bugün neleri konuşuyor olurduk. Araç konvoya dalsa; önemli ve sembol isimler hayatını kaybetse, “Biz demiştik; Erdoğan bunu planladı, yaptırdı” diyeceklerdi. Kitleleri sokağa döküp, halkı birbirlerine kırdıracaklardı. İnsanları devlete düşman edecekler, dünyayı ayağa kaldıracaklardı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda zamanı. 02 Ekim 2017 | 777 Okunma Doğan’ın FETÖ’ye esareti 13 Eylül 2017 | 348 Okunma Darbecilerle gerçekten hesaplaşıyor muyuz? 08 Eylül 2017 | 4.043 Okunma Elini görüyoruz İsrail! 06 Eylül 2017 | 265 Okunma Bayram bir fırsattır, iyi değerlendirelim 01 Eylül 2017 | 119 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar