Kardeşlik zamanıdır

Zor günlerden geçiyoruz. Herkes zoru aşmak için elinden geleni yapmalıdır. Acılar yürek yakıyor. Zaman beraberlik zamanıdır. Dua zamanıdır. İyi söz söylemek zamanıdır. Kötü söz...

Zor günlerden geçiyoruz. Herkes zoru aşmak için elinden geleni yapmalıdır. Acılar yürek yakıyor. Zaman beraberlik zamanıdır. Dua zamanıdır. İyi söz söylemek zamanıdır. Kötü söz söylenmemelidir. 
Anadolu toprağı içinde sadıkları barındıran bir topraktır. Gün gelmiş Yahudilerin, gün gelmiş mazlum halkların barınağı olmuş. Şimdi dıştan ve içten binlerce hesapçının göz diktiği İslam'ın ayakta kalan son kalesidir. Herkes bunu böyle görmelidir. Bu ülke kaybederse kazanacak kimse yoktur. Bütün setler yıkılır. İslam ülkeleri kazandığını da kaybeder. Kucaklaşma, bir olma, dikkatli olma zamanıdır. Yıkan değil yapan el olmalıyız. 
Bol bol şu duayı okuyalım: Ya Rabbi bize sabır yağdır. Ayaklarımızı sabit kıl. Bize imansızlara karşı yardım eyle. 
Herkes bilmeli ki bizim için Rabbimiz, Kuran'ımız, Peygamberimiz, Ay Yıldızlı Bayrağımız, kardeşliğimiz bizim gücümüz ve onurumuzdur. Kimse bunları tartışma konusu edemez. Etmemelidir! Bu vesile ile bütün asker ve polis şehitlerimizi rahmetle yad ediyoruz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hased, iyilikleri yer bitirir 28 Mart 2024 | 94 Okunma Komşunuzu ihmal etmeyin 27 Mart 2024 | 42 Okunma Hayatın her aşamasını sünnetle disipline edin 26 Mart 2024 | 204 Okunma Çocukları Allah’la korkutmayın 25 Mart 2024 | 200 Okunma Zekât bir borçtur 24 Mart 2024 | 74 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar