Gülümsemek sadakadır

Hayat çok uzun değil. İlkokula, liseye ve üniversiteye başladığınız günü hatırlıyor musunuz. Mutluydunuz. Şen şakraktınız. Babanız, anneniz, teyzeniz, dayınız ve çevreniz, herkes...

Hayat çok uzun değil. İlkokula, liseye ve üniversiteye başladığınız günü hatırlıyor musunuz. Mutluydunuz. Şen şakraktınız. Babanız, anneniz, teyzeniz, dayınız ve çevreniz, herkes hayattaydı.
Hayata sımsıkı sarıldınız. Umutlarınız, ümitleriniz vardı. Beklentileriniz... Bunların bir kısmı olmadı. Bir kısmı gerçekleşti.
Her birimizin kendimize göre sıkıntılarımız vardır. Hele de son iki yılda insanlığın tümü sıkıntıyla karşı karşıya. İnşallah geçer. "Bu da geçer ya Hu" diyelim.
Dünyaya elimizden geldiğince olumlu bakalım. Çabalayalım. Esas olan, ahiretimize güzel ve temiz bir imanla gitmektir. Dilerim Rabb'im, herkese dünya hayatında da huzur, ümit, umut ve iyi geçim sağlar.
Hz. Peygamber, çok sadaka dağıtamadığından yakınan...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sen cennette insanlar ateşte mi? 29 Mart 2024 | 55 Okunma Hased, iyilikleri yer bitirir 28 Mart 2024 | 107 Okunma Komşunuzu ihmal etmeyin 27 Mart 2024 | 45 Okunma Hayatın her aşamasını sünnetle disipline edin 26 Mart 2024 | 206 Okunma Çocukları Allah’la korkutmayın 25 Mart 2024 | 200 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar