Reddederim!

İslam’dan önce cahiliye döneminin adamları, tatlı hamurdan (kurabiyeden) put (Allah) yapıp, kurabiyeden putlara tapıyorlardı. Acıkınca da oturup kurabiye putları yiyorlardı. Ne oldu? Kurabiyeler mi bitti? Elde yeteri kadar...

İslam’dan önce cahiliye döneminin adamları, tatlı hamurdan (kurabiyeden) put (Allah) yapıp, kurabiyeden putlara tapıyorlardı. Acıkınca da oturup kurabiye putları yiyorlardı.
Ne oldu?
Kurabiyeler mi bitti?
Elde yeteri kadar FETÖ’cü kalmadığı için mi Emin Çölaşan’ın ve benim yazılarımı, SÖZCÜ Genel Yayın Yönetmeni Metin Yılmaz’ın sadece halk olanı biteni net anlasın diye yaptığı birinci sayfaları, SÖZCÜ İnternet sitesi yöneticileri Mustafa Çetin ve Yücel Arı’nın haberlerini yontup, eğip, büküp bizden FETÖ’cü mü yaratacaklar?
Bizden FETÖ’cü mü olur?
SÖZCÜ’nün patronu Burak Akbay’dan Fetullahçı mı çıkar? 44 yıldır gazetecilik ve yazarlık yapıyorum. Çok dava ile karşılaştım. Bu kadar çürük iftiraya dayalı bir iddia ile ilk kez karşılaşıyorum. Yazdıklarımın arkasındayım.
Bugün de yazarım.
Yarın da yazarım.
İktidar ağzıyla konuşup yazmayanlara damga yapıştırmaya çalışıyorlar. Yazarlık geçmişimde FETÖ’cü cemaatin yanında yakınında olmadığım gibi hep karşısında duran yüzlerce yazım var.

★★★

Fetullahçıların, “AKP’yi Truva atı yapıp içine gizlenerek Türkiye’yi İslamcı bir yapıya dönüştürme ve bunun için de laik orduyu çökertme planı uyguladıkları” günlerdi. Fetullahçı, gücünü ABD ve AB’den alıyordu. Ergenekon ve Balyoz kumpası iddianameleri yazmışlardı. AKP’nin kurucusu Başbakan Erdoğan, “bu davanın savcısıyım” diyor, şimdi Almanya’da kaçak savcı Zekeriya’nın altına binsin diye zırhlı Mercedes tahsis ediyor, şimdi ABD’de kaçak Fetullah’a “özledik dön gel” diye çağrı yapıyordu. Ben, orduya kumpas kurulduğunu ve asıl amacın “Türkiye’nin laik çizgisini çökertmek ve İslamcı bir dönüşüme geçmek” olduğunu düşünüp, yazan gazeteciler içinde yer aldım.
5-10 kalemdik.
Biz haklı çıktık.
Ergenekon kumpastı.
Kumpas olduğu anlaşıldı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yabancılar oynadı! Cimbom berabere! 01 Aralık 2023 | 174 Okunma Tüküreyim o futbolcunun dolarına! 29 Kasım 2023 | 441 Okunma Gitti gitti nereye gitti! 27 Kasım 2023 | 227 Okunma Acı yalan sarmalı! 26 Kasım 2023 | 145 Okunma Yıkayan ile yıkanan! 24 Kasım 2023 | 177 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar