Katar Emiri uçağı sattı THY'yi alacak!

Benimki kuruntu değil, gel geç vesvese de değil. Benimki “yaz bunu” diyen dürtükleyici bir çelik şüphe. Şüphe etmek sağlıktır. Yeter ki dayanağı olsun. Sağlam dayanağım var....

Benimki kuruntu değil, gel geç vesvese de değil. Benimki “yaz bunu” diyen dürtükleyici bir çelik şüphe.
Şüphe etmek sağlıktır.
Yeter ki dayanağı olsun.
Sağlam dayanağım var.
Önce şüphemi yazayım: Şu süslü arabesk VIP uçağı, 400 milyon dolara Cumhurbaşkanı binsin diye devlete satan Katar Emiri var ya işte bu Ortadoğu işadamı girişimci, THY’yi alacak.
Dayanağım ise: Türkiye Varlık Fonu’nun eski yönetimi değişti. Eski yönetimin içinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan onaylı isimler vardı ama içlerinde 2 ağır profesör de bulunuyordu. Bunlardan biri Prof. Dr. Kerem Alkin ve diğeri Prof. Dr. Oral Erdoğan’dı.

★★★

Prof. Dr. Kerem Alkin:
Zengin bir kariyeri var.
İktisat Fakültesi bitirmiş, İngilizce ve Fransızcayı ana dili gibi konuşuyor. İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Para-Banka Bilim Dalı Başkanlığı’nı yaptı. İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde hocalık, Nişantaşı Üniversitesi’nde rektörlük, Bilimler Enstitüsü’nde uluslararası ticaret, bankacılık, finans bölümü başkanlığı, para-finans-varlık- servet-sermaye biriktirme haberleri veren Bloomberg TV’nin Genel Yayın Müdürlüğü’nü de yürüttü. İktidar gazetesi Sabah’ın ekonomi sayfasında yandaş yazar oldu, okura her gün bilgi satıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yabancılar oynadı! Cimbom berabere! 01 Aralık 2023 | 174 Okunma Tüküreyim o futbolcunun dolarına! 29 Kasım 2023 | 441 Okunma Gitti gitti nereye gitti! 27 Kasım 2023 | 227 Okunma Acı yalan sarmalı! 26 Kasım 2023 | 145 Okunma Yıkayan ile yıkanan! 24 Kasım 2023 | 177 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar