Denge

Poziyonu kısır bir maçtı. İkili mücadelesi bol maçta maçın dengesini Fenerbahçe’ye döndüren evsahibi ekibin bu mücadeleleri kazanmasıydı. İlk yarı boyunca agresif oynadılar. Hamza Hamzaoğlu...

Poziyonu kısır bir maçtı. İkili mücadelesi bol maçta maçın dengesini Fenerbahçe’ye döndüren evsahibi ekibin bu mücadeleleri kazanmasıydı. İlk yarı boyunca agresif oynadılar.

Hamza Hamzaoğlu geçen sezon Kadıköy’de önde baskı yaparak başlamıştı. Bu kez sabırlı bir oyunu tercih etti. Biraz dozu fazla kaçmış bir sabırdı bu. Fenerbahçe’nin agresif hücumuna karşılık veremediler.

Diego sezon başından bu yana ilk kez gerçekten forvetin arkasında oynadı. Topla kendi kalesine yakın buluşmadı. Hatta ikinci forvet olarak santrafora yakın oynadı. Bu oyununun karşılığını golle aldı.

Galatasaray’ın topu iyi kullanan orta saha merkezi (Selçuk, Bilal, Sneijder) özellikle ilk yarı o kadar birbirlerine yakın oynadılar ki, top kendiledine geldiğinde birbirlerini marke ettiler. Oradan kısa hızlı pas yaparak kanatlara çıkamadılar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Orta saha arızası 08 Mayıs 2023 | 86 Okunma Sezon sonu 03 Nisan 2023 | 298 Okunma Rakibi kendisi 20 Mart 2023 | 113 Okunma Düşük Vites 05 Mart 2023 | 74 Okunma Çok iyi puan 03 Şubat 2023 | 108 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar