Çare Denizli

Bizde duygular futbola fena halde hakimdir! Bu durum sadece saha içiyle sınırlı kalmaz. Tribünde de durum aynıdır. O nedenledir ki, bir futbolcu topu kapmak için tek başına koşu yaparsa bizde alkışlanır. Futbolcu bunu...

Bizde duygular futbola fena halde hakimdir! Bu durum sadece saha içiyle sınırlı kalmaz. Tribünde de durum aynıdır. O nedenledir ki, bir futbolcu topu kapmak için tek başına koşu yaparsa bizde alkışlanır. Futbolcu bunu Avrupa’da yaptığında sistemi bozduğu için dudak bükülür.

Hocasız şampiyon olunabileceğine inanların asla haklı çıkamayacağını görmek için tez yazmaya gerek yok. Dünkü 90 dakikayı izlemek yeterli olur. Hamza Hocanın kovulmasının ardından takımı iyi niyetle hazırlayan “geçici teknik heyetin” sahaya sürdüğü kadro da dün duygularıyla oynadı.

Özverililerdi. Ancak hepsi bu. Bir plandan, taktikten söz etmek mümkün değildi. İyi işler yaptılar, ama bolca hataları vardı. O yüzden dünkü maçı Galatasaray adına taktik açıdan analiz etmek doğru olmaz!..

Sadece şunu söyleyebilirim. Orta sahanın merkezinde defansif sertliği yaratamayan Rodriguez, bu düzensiz oyunun içinde pas hatalarıyla daha da göze battı. Podolski’nin golündeki pasının hemen ardından oyundan alındı. Hücum bölgesinde iyi olduğu geride kalan haftalarda görülmüşken, bu gol pasını da düşünürseniz, onu kariyerinde oynamış olduğu hücumun sağ kanadına çekmek gelecek yeni hocanın ilk değişikliği olabilir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Orta saha arızası 08 Mayıs 2023 | 86 Okunma Sezon sonu 03 Nisan 2023 | 298 Okunma Rakibi kendisi 20 Mart 2023 | 113 Okunma Düşük Vites 05 Mart 2023 | 74 Okunma Çok iyi puan 03 Şubat 2023 | 108 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar