Bütün kâfirler tek cephede toplansa da Allah’ın dediği olur

İman ettiğimiz kulluk kitabımız Kur’ân’dan öğrendiğimiz kadarıyla vahaya takılan yolcular gitmese de yol gider Allah’a. Allah’ın hesabını hesaba katmayan zalimler çetesi eli boş çıkar...

İman ettiğimiz kulluk kitabımız Kur’ân’dan öğrendiğimiz kadarıyla vahaya takılan yolcular gitmese de yol gider Allah’a. Allah’ın hesabını hesaba katmayan zalimler çetesi eli boş çıkar sabaha.

Allah yolunda giderken müdahale eden zümreler bazen üç olur, bazen beş olur, altı olur, yedi olur, ama neticede hep Allah’ın dediği olur. Allah’ın hesabını hesaba katmayanların bütün hesapları altüst olur. Allah’ın gaybi yardım tecelli edince kuduran zalimler yerle bir olur.

Hesabında yanılgı olmayan bir tek Allah’tır. Allah’ın müjdesi beşeriyet için sulhu salahtır. Rabbimizin gaybi müjdesi şöyledir.

“Rumlar yakın bir yerde yenilgiye uğradılar. Fakat onlar bu yenilgilerinden sonra birkaç yıl içinde galip gelecekler. Eninde sonunda Allah’ın dediği olur. O gün müminler Allah’ın yardımı sebebiyle sevinecekler. O dilediğini muzaffer kılar. O çok güçlüdür, engin merhamet sahibidir.

 Bu Allah’ın vaadidir. Allah vaadinden caymaz; ama insanların çoğu bunu bilmezler.» (Rum Suresi/...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Lâ dinilerin galibiyetine sevinmek nifak alâmetidir/2 24 Nisan 2024 | 193 Okunma Lâ dinilerin galibiyetine sevinmek nifak alâmetidir/1 17 Nisan 2024 | 326 Okunma Bayramı kutlamak kimin hakkıdır? 10 Nisan 2024 | 56 Okunma Ya hizmet, ya hezimet 03 Nisan 2024 | 202 Okunma Türkiye’de Siyonist Yahudi lobisinin faaliyetleri 27 Mart 2024 | 387 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar