İşte Montella gerçekleri!

Montella'nın Milli Takım'ın başına gelişini ilk olarak bu sayfalarda okudunuz. Şimdi size İtalyan teknik adamla ilgili bazı detaylar vereceğim: 1-TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, İtalyan hocayı 1 ay önce...

Montella'nın Milli Takım'ın başına gelişini ilk olarak bu sayfalarda okudunuz. Şimdi size İtalyan teknik adamla ilgili bazı detaylar vereceğim:
1-TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, İtalyan hocayı 1 ay önce değil 1 sene önce de gündemine almıştı fakat süreci beklemek adına hamle yapmadı.
2-Kuntz'a takım bir türlü saygı duymadı. Bu aslında doğru bir şey değildi. Ama futbolcuların böyle takıntıları oluyor. Fakat Montella için böyle olmadı. Hocanın kariyerine inandıkları için kararlarına da saygı duydular.



3-
Türkiye'ye gelirken Montella, "Beyaz sayfa açmak için burayı seçtim" dedi. Bu sayfayı tam anlamıyla Adana'da açtı.. Aslında hikâyesi aynen İcardi gibiydi. İcardi de kariyerinde yeni bir düzen, heyecan istiyordu ve Galatasaray'da yeniden doğdu. Montella da Türkiye'de aynı şeyi yaşadı.
4-Samet'i kadroya alırken 1 dakika bile düşünmedi İtalyan teknik adam. Çünkü ona inanıyordu. Ve Samet gerçekten...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kulüpler birliği kendini resetlemeli 04 Mayıs 2024 | 43 Okunma 10 maddede imza olayının perde arkası 02 Mayıs 2024 | 195 Okunma Derbide yabancı orta hakem şimdilik yok! 27 Nisan 2024 | 43 Okunma Beşiktaş Ankara’da istediğini aldı 24 Nisan 2024 | 91 Okunma Kulüpler var birlik yok! 23 Nisan 2024 | 46 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar