Beş madde beş analiz!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile güzel bir röportaj yaptık. Türk medyasında ilk ve tek röportajını SABAH SPOR'A verdiği için kendisine teşekkür ederim. Yazarımız Levent Tüzemen'in de bulunduğu...

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile güzel bir röportaj yaptık. Türk medyasında ilk ve tek röportajını SABAH SPOR'A verdiği için kendisine teşekkür ederim. Yazarımız Levent Tüzemen'in de bulunduğu mülakatı iki gün boyunca yayınladık. Ben buradan iki günü özetlemek istiyorum:
1- İcardi'yi transfer etmek zor. Maliyeti yüksek bir transfer. Sponsorlar ile anlaştık ama kararı İcardi verecek.. (Fikrim: Gelme olasığı yüzde 25).



2- Galatasaray'ın şampiyonluğunda 4 madde önemli.. 1-Sevgi, 2- Finans, 3- Tesisleşme 4- Sportif Başarı.. (Fikrim: Bence de Galatasaray'ın başarısındaki en önemli şey sevgi idi.. Her ortamda takım ile camianın bütünleşmesi. Fenerbahçe'de bunların hiçbiri olmadı).
3- Galatasaray Kulübü bu ay 13 milyon Euro ödeyecek. Büyük bir rakam ama biz...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kulüpler birliği kendini resetlemeli 04 Mayıs 2024 | 43 Okunma 10 maddede imza olayının perde arkası 02 Mayıs 2024 | 195 Okunma Derbide yabancı orta hakem şimdilik yok! 27 Nisan 2024 | 43 Okunma Beşiktaş Ankara’da istediğini aldı 24 Nisan 2024 | 91 Okunma Kulüpler var birlik yok! 23 Nisan 2024 | 46 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar