Tutturuyorlar mı yutturuyorlar mı?

Bu kadar fevkalade, bu kadar mükemmel bir İktidar olabilir mi? Hiç mi yanılmazlar? Hiç mi hata yapmazlar? Yok efendim nerede? Beşer şaşar, bunlar şaşmıyor. Yaptıkları her program, öngördükleri her plan...

Bu kadar fevkalade, bu kadar mükemmel bir İktidar olabilir mi? Hiç mi yanılmazlar? Hiç mi hata yapmazlar? Yok efendim nerede? Beşer şaşar, bunlar şaşmıyor. Yaptıkları her program, öngördükleri her plan maşallah nokta atışı tutuyor.
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, vergilerimizin yiyicisi TRT’ye önemli açıklamalarda bulundu; “Yılsonu itibarıyla hedeflerimizin tamamını tutturmuş bulunuyoruz. Eylül ayında ortaya koyduğumuz hedef tutuyor.”

★★★

Tutturduklarına şaşırdım mı? Hayır! İnandım mı? Tabii ki hayır! Tutturuyorlar mı yutturuyorlar mı ben biraz şüpheliyim. Belli ki kötü niyetliyim.
Vatandaş hedef tahtası oldukça hedefi tutturmaları gayet normal… Yalnız bunu artık AKP seçmeni bile yemiyor, suçlu Fox Ana Haber’den Fatih Portakal!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ağlamak yok! Fedakarlık zamanı... 29 Kasım 2023 | 536 Okunma Diyanet Mars’a mı gidecek? 28 Kasım 2023 | 621 Okunma Kör tuttuğunu öper modeli 27 Kasım 2023 | 462 Okunma Saç saç paraları havalimanlarına... 25 Kasım 2023 | 495 Okunma Patron çıldırdı! 24 Kasım 2023 | 720 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar