Mülteci istemeyen Avrupalılar geri zekalı mı?

AKP’li başkan, Ankara Belediyesi adayı, aynı zamanda AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki… Mültecilerin Türkiye’ye gelmesini savunurken öyle bir konuştu ki şahsen utandım.Kendisi, “Şimdi...

AKP’li başkan, Ankara Belediyesi adayı, aynı zamanda AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki… Mültecilerin Türkiye’ye gelmesini savunurken öyle bir konuştu ki şahsen utandım.

Kendisi, “Şimdi bazı şehirlerde sanayiyi onlar ayakta tutuyorlar. Gaziantep sanayisine gidin yüzbinlerce insan en ağır ve en zor işlerde çalışıyorlar” demecini verdi.

★★★

Dediklerinin Türkçe meali “Zor durumlarını yakaladık sigorta yapmadan, izin, yemek, mesai ücreti, dinlenme saatleri, sosyal hak vermeden asgari ücretin altında, günde 14-16 saat köle gibi çalıştırıyoruz daha ne istiyorsunuz” demekti. Türkiye’de 12 milyon işsiz varken, hiç sıkılma emaresi göstermedi. “Ben ne diyorum acaba” diye düşünmedi. Bildiğin itiraf ve ihbar aslında bu cümleler… AKP hükümeti yurda kaçak mülteci girişini bilerek engellemiyor. Bu durumu ucuz istihdam politikası olarak yönetiyor. Sahi devletin vergi ve prim kayıpları ne oluyor?

★★★

Zira Ankara seçimlerini kaybetmeden önce de “Mansur Yavaş’ın seçimi...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ağlamak yok! Fedakarlık zamanı... 29 Kasım 2023 | 535 Okunma Diyanet Mars’a mı gidecek? 28 Kasım 2023 | 621 Okunma Kör tuttuğunu öper modeli 27 Kasım 2023 | 458 Okunma Saç saç paraları havalimanlarına... 25 Kasım 2023 | 494 Okunma Patron çıldırdı! 24 Kasım 2023 | 710 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar