Elektrik faturaları korku filmi gibi...

Sözcü Gazetesi Yazarı Murat Muratoğlu’nun bugünkü (09.02.2022)’’ Elektrik faturaları korku filmi gibi... ‘’ başlıklı yazısı.

Türkiye kurulduğu günden beri böyle insafsızca yapılan zamlar görmedi. Korku filmi gibi ailecek fatura beklenir mi?

Oysa korona salgını nedeniyle “Biz Bize Yeteriz Türkiye’m” kampanyası ne güzeldi. Vatandaşın kenarda köşede duran üç beş kuruşunu iktidar istedi.

Şimdi bırakın bizi, doğalgazı, benzini, sadece elektrik faturasına bile yetmiyor vatandaşın geliri… Pozitif düşünün… Zamlar üç haneli yine de enflasyon yüzde 50… Bu başarı değil mi?

★★★

Millette gerçekten hiç para kalmadı. Herkes geçim derdine düştü. Sorun hep damatta sanıyorduk. Onu suçluyorduk. Kendisi istifa edip, “Allah sonumuzu hayretsin” deyip gittikten sonra bile her şeye zam gelince galiba esas sorumluyu bulduk!

Elektrik kullanmadan insan gibi yaşayamayacağımıza göre artık hepimiz dünden daha fakiriz… Elektrik zammı zemin zammıdır. Bekleyin iki ay içerisinde her ürüne yansır, fiyatları daha da artırır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ağlamak yok! Fedakarlık zamanı... 29 Kasım 2023 | 535 Okunma Diyanet Mars’a mı gidecek? 28 Kasım 2023 | 621 Okunma Kör tuttuğunu öper modeli 27 Kasım 2023 | 458 Okunma Saç saç paraları havalimanlarına... 25 Kasım 2023 | 494 Okunma Patron çıldırdı! 24 Kasım 2023 | 710 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar