Millete kazığın adı; Zafer Havalimanı!

Niye bizim ekonomiden bir cacık olmayacak şöyle anlatayım. Sonra vay efendim neden faizler yükselmiş, yok efendim neden dolar artmış demeyiniz. Bunlar boş işler, bir kalem geçiniz. Millet uçmadığı...

Niye bizim ekonomiden bir cacık olmayacak şöyle anlatayım. Sonra vay efendim neden faizler yükselmiş, yok efendim neden dolar artmış demeyiniz. Bunlar boş işler, bir kalem geçiniz.
Millet uçmadığı havalimanının, geçmediği köprünün, gitmediği yolun, kullanmadığı elektriğin parasını ödedikçe, abuk sabuk projelere para gömdükçe bu ülke ekonomisi iflah olmaz!

★★★

Yüzlerce örnekten sadece bir tanesi … Zafer Havalimanı projesi … Zafer Havalimanı’nın fizibilitesini yapan arkadaşın elinin ayarını seveyim. Gözünün izanını öpeyim. Nasıl böyle bir hesap yapmış öncelikle canı gönülden tebrik edeyim.
Kütahya’da yaşayan bir ilkokul çocuğu bulsalar, “yavrucuğum, buraya uçak indireceğiz kaç kişiden hesap etmeliyiz?” diye sorsalar … O bile “burayı dört yılda 4 milyon 73 bin 18 yolcu kullanır” demez! Nitekim dört yılda kullanan yolcu sayısı 170 bin 534’de kaldı!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ağlamak yok! Fedakarlık zamanı... 29 Kasım 2023 | 535 Okunma Diyanet Mars’a mı gidecek? 28 Kasım 2023 | 621 Okunma Kör tuttuğunu öper modeli 27 Kasım 2023 | 458 Okunma Saç saç paraları havalimanlarına... 25 Kasım 2023 | 494 Okunma Patron çıldırdı! 24 Kasım 2023 | 710 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar