Ağam bizimle eğleniyir!

Cumhurbaşkanlığı; “İtibardan tasarruf olmaz” derken, Başbakan Yıldırım, “Şaşaa, debdebe dönemi artık bitiyor” diyebiliyor. İhtişam ve şaşaada, debdebe ve dâratta Nemrud’u...

Cumhurbaşkanlığı; “İtibardan tasarruf olmaz” derken, Başbakan Yıldırım, “Şaşaa, debdebe dönemi artık bitiyor” diyebiliyor.
İhtişam ve şaşaada, debdebe ve dâratta Nemrud’u, Firavun’u, Neron’u geride bırakanlar sanki vatandaşmış gibi söylüyor. En azından yaşanan şaşaayı, debdebeyi kabul ediyor.

*  *  *

Sahi, Başbakanlık’tan bakınca vatandaş debdebeli bir hayat yaşıyormuş gibi mi görünüyor?
Vatandaşa açıklanacak bir şey yok… Harcarken vatandaşa mı soruluyordu da, kısarken haber veriliyor. “İsteseniz de istemeseniz de bu olacak” diyorlar. Oluyor!
Millet, havalar sıcak gitsin, kış geç gelsin de doğalgaz ödemeyelim diye her gün dua ediyor. İktidar, tasarruf yapacağız diyerek yaz saatinde inat edip çocuğu, çoluğu gece karanlığında yollara düşürüyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ağlamak yok! Fedakarlık zamanı... 29 Kasım 2023 | 535 Okunma Diyanet Mars’a mı gidecek? 28 Kasım 2023 | 621 Okunma Kör tuttuğunu öper modeli 27 Kasım 2023 | 458 Okunma Saç saç paraları havalimanlarına... 25 Kasım 2023 | 494 Okunma Patron çıldırdı! 24 Kasım 2023 | 710 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar