Ha gayret, Avrupa’yı yakalıyoruz!

Başbakan Yıldırım, MÜSİAD toplantısında ciddi ciddi; “Avrupa ülkeleri ile aramızdaki refah açığı kapanıyor” dedi… Herhalde otuz yıllık açık, yirmi dokuz yıla indi? Onu...

Başbakan Yıldırım, MÜSİAD toplantısında ciddi ciddi; “Avrupa ülkeleri ile aramızdaki refah açığı kapanıyor” dedi… Herhalde otuz yıllık açık, yirmi dokuz yıla indi? Onu bildirdi. Şahane valla!
Başbakan bizim bildiğimiz refahtan bahsediyor olamaz! Bu iddia ne o zaman? “Avrupa battı da seviye mi eşitlendi” diye düşünüyor insan… Avrupa da bu kadar hızlı gerilememiştir!

* * *

“Refah seviyesi arttı” derken de milleti kastetmiyordur herhalde… Bakan Mehmet Şimşek “ya borç ya vergi” dediydi ya… Kemerleri sıktı. Üzerine Maliye Bakanı zamlı listeyi saydı. Mevcut refahı dahi hükümet eliyle kıstı.
Kuvvetle muhtemel bizzat hitap ettiği MÜSİAD üyelerini muhatap alıyor. Onlar için açık çoktan kapandı. Zengin daha zengin, fakir sürüngen oldu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ağlamak yok! Fedakarlık zamanı... 29 Kasım 2023 | 535 Okunma Diyanet Mars’a mı gidecek? 28 Kasım 2023 | 621 Okunma Kör tuttuğunu öper modeli 27 Kasım 2023 | 458 Okunma Saç saç paraları havalimanlarına... 25 Kasım 2023 | 494 Okunma Patron çıldırdı! 24 Kasım 2023 | 710 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar