E hani "vatana ihanetti?"

"Erken seçim istemek Türkiye düşmanlarının ağzıyla konuşmaktır" diyen Devlet Bahçeli, bir anda erken seçim dedi ve ekledi, "Bu sadece bizim teklifimizdir.."Ardından suflörler devreye girdi..Daha önce "Erken...

"Erken seçim istemek Türkiye düşmanlarının ağzıyla konuşmaktır" diyen Devlet Bahçeli, bir anda erken seçim dedi ve ekledi, "Bu sadece bizim teklifimizdir.."

Ardından suflörler devreye girdi..

Daha önce "Erken seçim istemek vatana ihanettir" diyen Tayyip Erdoğan'ın teklifi duyunca "Çok üzüldüğü" fısıldandı..

Hatta "Erken seçim istemek vatana ihanettir" diyen Tayyip Erdoğan'ın Bakanı Bekir Bozdağ da şaşırmış gibi yapmakla beraber, "Yetkili kurullarımızda tartışırız" dedi..

Bu arada, dakikalar sonra, "Cumhurbaşkanı adayı olmayacak olan, ülkeyi yönetmeye talip olmayan ama erken seçim isteyen Devlet Bahçeli" ile, "Erken seçim istemek vatana ihanettir" diyen Tayyip Erdoğan'ın, bir gün sonra saat 13.30'da görüşecekleri duyuruldu..

Akşamına da "Erken seçim istemek vatana ihanettir" diyen Tayyip Erdoğan ile kurmaylarına bir toplantı koydular..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Seviiim koş.. ben de FETÖ'cüymüşüm!" 04 Şubat 2021 | 2.504 Okunma Nene Hatun'un basma fistanı 06 Aralık 2020 | 286 Okunma Yok böyle ihale! 26 Kasım 2020 | 683 Okunma Millet "kandırıldık" deyince ! 10 Kasım 2020 | 1.431 Okunma Sayanlara, saymayanlara! 02 Ekim 2020 | 119 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar