Ucuza telefon alma rehberi

Son dönemde dolar kurunun da etkisiyle akıllı telefonlar cep yakıyor. Ancak, daha fazla ödemeden ihtiyaca göre telefon almak da mümkün. Peki en iyisi pahalı olan mı? İhtiyaç nasıl belirlenmeli? Banka kredisi mi, kontratlı alım mı?

İşte ucuz telefon alma tüyoları...

Türk halkı 2-3 yılda bir telefon değiştiriyor. Gençlerde bu 1 yıla kadar düşüyor. Son dönemde artan fiyatlarla bu süre uzasa da halen çok erken telefon değiştirme modası hakim. Çünkü her çıkan yeni model cezbediyor. Buna karşılık, tasarruf yapmanın gerekli olduğu bir dönemden geçiyoruz. O yüzden benzer özellikteki telefonlara daha fazla para ödemeyin. Ödeyecekseniz de bu önerileri dikkate almanızda fayda var.

İHTİYACINIZI BELİRLEYİN

Öncelikle telefonun özelliklerini ihtiyacınız olanla sınırlayın. Bu yollla gereksiz özellikler için boşuna para harcamaktan kurtulursunuz. Peki ihtiyaç nasıl belirlenir ve en uygun cihaz ne zaman, nasıl ve nerelerden satın alınır?

SAKIN ACELE ETMEYİN

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Çocuk gelişimini hızlandıran oyunlar 26 Şubat 2022 | 106 Okunma Büyüklerin 'Cep' sınavı 19 Şubat 2022 | 72 Okunma Bu girişimler ufkunuzu açacak 12 Şubat 2022 | 68 Okunma İndirimler aşka geldi 09 Şubat 2022 | 193 Okunma 2022’ye damga vuracak e-ticaret trendleri 05 Şubat 2022 | 201 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar