Sevgililerden hediye tüyoları

14 Şubat Sevgililer Gününe sayılı günler kala teknoloji tutkunu pek çok çift ile bir araya geldik ve eşleri yanlarında yokken onlara ‘Size ne hediye alınsa hoşunuza giderdi?’ ve ‘Siz ona ne almayı...

14 Şubat Sevgililer Gününe sayılı günler kala teknoloji tutkunu pek çok çift ile bir araya geldik ve eşleri yanlarında yokken onlara ‘Size ne hediye alınsa hoşunuza giderdi?’ ve ‘Siz ona ne almayı düşünüyorsunuz?’ sorularını yönelttik. Aldığımız yanıtlar, işin en stresli kısmı olan hediye seçiminde akla gelmeyen önemli alternatifler sundu. Ortak nokta ise tamamen ihtiyaçlara yönelik. Tercihler arasında pahalı hediyeler neredeyse hiç yok.

AKILLI CİHAZLAR

Fatih Tüylüoğlu (Reklamcı): Ben fonksiyonel şeyleri severim. Salondaki prizimiz çok uzak olduğundan uzun bir type-c kablo hiç fena olmaz. Akşam oyun oynarken 'sehpayı çek, pikeyi çek, şarja tak, geri otur, sehpayı yeniden geri çek ve yerleş' sürecinden beni kurtarsın. Oyuna odaklanmak istiyorum. Ben de ona akıllı süpürge alacağım.

Simay Özyiğit (Influencer): Fırsatını buldukça evden uzaklaşan kedim için uzun zamandır takip cihazı almayı düşünüyordum. Ayrıca bu kış günlerinde meyve sıkıcıların önemi büyük. Benim de hediye planlarımın başında ikimiz için teleskop ve sanal gerçeklik gözlüğü geliyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Çocuk gelişimini hızlandıran oyunlar 26 Şubat 2022 | 103 Okunma Büyüklerin 'Cep' sınavı 19 Şubat 2022 | 71 Okunma Bu girişimler ufkunuzu açacak 12 Şubat 2022 | 65 Okunma İndirimler aşka geldi 09 Şubat 2022 | 191 Okunma 2022’ye damga vuracak e-ticaret trendleri 05 Şubat 2022 | 200 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar