Öğrenciye ek gelir

Oyun oynayarak, yarışmalara katılarak ya da çeşitli görevler yaparak para kazandıran uygulamalar büyük ilgi görünce, buna benzer ancak daha az efor sarfederek para kazandıran uygulamalar geliştirildi. Örneğin sadece...

Oyun oynayarak, yarışmalara katılarak ya da çeşitli görevler yaparak para kazandıran uygulamalar büyük ilgi görünce, buna benzer ancak daha az efor sarfederek para kazandıran uygulamalar geliştirildi. Örneğin sadece müzik dinleyerek, video izleyerek ya da çark çevirerek oturduğunuz yerden para ya da çeşitli ödüller kazanabiliyorsunuz.

Öte yandan matematik, fizik gibi alanlarda sorular çözdürerek de soru başına ücret ödeyen uygulamalar var. Eğlenerek soru çözdüren bu uygulamalar sayesinde, hem lise ve üniversite hem de KPSS gibi sınavlara hazırlanabiliyorsunuz.

Müzik dinle kazan

Bu uygulama özellikle piyasaya yeni çıkacak olan şarkıları dinleyerek, hakkında yorum yapanlara para ödüyor. Ancak şu an yazılımı yenilendiği için bir süreliğine hizmet veremiyor. Ücretsiz yapılan kayıt sonrası sisteme dahil olabiliyorsunuz. Her bir şarkıyı 1 dakika dinlemeniz yeterli.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Çocuk gelişimini hızlandıran oyunlar 26 Şubat 2022 | 106 Okunma Büyüklerin 'Cep' sınavı 19 Şubat 2022 | 72 Okunma Bu girişimler ufkunuzu açacak 12 Şubat 2022 | 68 Okunma İndirimler aşka geldi 09 Şubat 2022 | 193 Okunma 2022’ye damga vuracak e-ticaret trendleri 05 Şubat 2022 | 201 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar