Kadınlara örnek tekno girişimler

DÜZENLİ BÜYÜMEKurdukları işler sayesinde gerek istihdama gerekse ekonomik büyümeye önemli katkı sağlayan kadınların en büyük özelliği ise neredeyse hiçbirinin paralarını batırmaması....

DÜZENLİ BÜYÜME

Kurdukları işler sayesinde gerek istihdama gerekse ekonomik büyümeye önemli katkı sağlayan kadınların en büyük özelliği ise neredeyse hiçbirinin paralarını batırmaması. Aksine özellikle teknoloji odaklı işler yapan kadınlar, işlerini her sene katlayarak büyütüyor.

Bu haftaki yazımızda sıfırdan başlayarak kısa sürede işini geliştirmiş, teknoloji odaklı girişimci kadınların başarılarını yazdık. Evinde oturup ‘ne yapsam’ diye düşünen kadınlara ilham olacak bu öyküler, birer ders niteliğinde.

HER KOLDAN DESTEK

Şu an ‘kendi işimin patronu olmak istiyorum’ diyen kadınlara örneğin Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı faizsiz ve uzun vadeli kredi imkanı sunuyor. 15 bin lira tutarında sağlanan destek, 8 yıl vade ile geri ödenebiliyor. KOSGEB de ‘İleri Girişimcilere Destek Paketi’ ile kadınlara geri ödemesiz 360 bin liralık fon sağlıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Çocuk gelişimini hızlandıran oyunlar 26 Şubat 2022 | 106 Okunma Büyüklerin 'Cep' sınavı 19 Şubat 2022 | 72 Okunma Bu girişimler ufkunuzu açacak 12 Şubat 2022 | 68 Okunma İndirimler aşka geldi 09 Şubat 2022 | 193 Okunma 2022’ye damga vuracak e-ticaret trendleri 05 Şubat 2022 | 201 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar