Evde yapabileceğiniz bilgisayar tamirleri

GÜRÜLTÜ VE TİTREŞİM SORUNLARIBu sorun büyük ihtimalle fanın iyi çalışmadığı ile ilgilidir. Hatta bazen fanın da kırılmış olduğu görülebilir. İyi soğutma yapamayan fan...

GÜRÜLTÜ VE TİTREŞİM SORUNLARI

Bu sorun büyük ihtimalle fanın iyi çalışmadığı ile ilgilidir. Hatta bazen fanın da kırılmış olduğu görülebilir. İyi soğutma yapamayan fan aynı zamanda bir süre sonra işlemciye ve ekran kartına da zarar verir. Burada da yine yapılması gereken kapakları açıp fanı kontrol etmek.

Bu işlem fan sökülerek yapılmak zorunda. Temizlik sonrası fan yine verimli çalışmıyorsa ömrü tükenmiş demektir. Yenisini alıp çentikleri ve yuvaları aynı şekilde oturttuğunuz takdirde işlem sona erer. Sistemden gelen seslerin bir diğer nedeni de güç kaynağının doğru şekilde vidalanmamasıdır.

AÇILMIYORSA

Açma kapama düğmesine bastınız ama cihaz açılmıyor ya da görüntü gelmiyorsa, ilk yapılması gereken güç ve görüntü kablolarını kontrol etmek. Buna rağmen hâlâ sonuç olumsuz ise donanımsal kasanın yan kapağını açıp RAM bellek ayaklarına bakmak gerekiyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Çocuk gelişimini hızlandıran oyunlar 26 Şubat 2022 | 106 Okunma Büyüklerin 'Cep' sınavı 19 Şubat 2022 | 74 Okunma Bu girişimler ufkunuzu açacak 12 Şubat 2022 | 68 Okunma İndirimler aşka geldi 09 Şubat 2022 | 193 Okunma 2022’ye damga vuracak e-ticaret trendleri 05 Şubat 2022 | 201 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar