Eğlenerek kazanın

Enstürman çalmayı, hediyelik eşya yapmayı, ahşap oymacılığını, dikiş nakışı ve bahçe tasarımını uygulamalı olarak öğreten onlarca mobil uygulama geliştirildi. Bu...

Enstürman çalmayı, hediyelik eşya yapmayı, ahşap oymacılığını, dikiş nakışı ve bahçe tasarımını uygulamalı olarak öğreten onlarca mobil uygulama geliştirildi. Bu yazılımlar sayesinde boş zamanlarınızda hem el becerilerinizi geliştirebilir hem de para kazanabilirsiniz.

‘İş yoğunluğundan kendime hiç vakit ayıramıyorum’ diyenler için her fırsatta meşgul olunacak 10’larca faydalı ‘hobi’ uygulaması geliştirildi. Ahşap oymacılığından hediyelik eşya yapmaya, el işlerinden çiçek yetiştiriciliğine, müzik aleti çalmaktan bahçe tasarımlarına kadar hemen her alanda uygulamalı eğitim sunan bu mobil programlar sayesinde kendinizi kısa sürede geliştirebilir, bu işlerden rahatlıkla güzel paralar kazanabilirsiniz. App Store ve Play Store’da yer alan bazı ücretsiz uygulamaları sizler için derledik.

EL SANATLARI VE HOBİ

Burada nakış, iğne oyası, origami, taç, bandana, toka gibi pek çok el işini öğrenebilir, dışarıya da iş yaparak katmadeğer elde edebilirsiniz. Bu alanda bir beceri kazanmak en fazla 1 hafta sürüyor.

SEBZE BAHÇE FİKİRLERİ

100 özel sebze ve meyve bahçe tasarımının olduğu bu uygulama ile kendinize özel bahçenizi düzenleyebilir, aynı zamanda biber, fasulye, domates, patlıcan, karpuz, kavun, kabak gibi pek çok meyve ve sebzenin nasıl verimli ekileceğini öğrenebilirsiniz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Çocuk gelişimini hızlandıran oyunlar 26 Şubat 2022 | 106 Okunma Büyüklerin 'Cep' sınavı 19 Şubat 2022 | 74 Okunma Bu girişimler ufkunuzu açacak 12 Şubat 2022 | 68 Okunma İndirimler aşka geldi 09 Şubat 2022 | 193 Okunma 2022’ye damga vuracak e-ticaret trendleri 05 Şubat 2022 | 201 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar