Cep'ten yapılan hayati testler

Yapay zekanın mobil dünyaya entegre edilmesi, özellikle sağlık alanında çığır açtı. Önceleri muayene olmadan yapılamayan pek çok hayati test, artık telefonunuza indireceğiniz uygulamalar sayesinde sadece...

Yapay zekanın mobil dünyaya entegre edilmesi, özellikle sağlık alanında çığır açtı. Önceleri muayene olmadan yapılamayan pek çok hayati test, artık telefonunuza indireceğiniz uygulamalar sayesinde sadece birkaç saniyede gerçekleşebiliyor. Pandemi döneminde evinden çıkmak istemeyenler için bulunmaz birer nimet olan bu uygulamalar aynı zamanda ücretsiz. Yani istediğiniz an istediğiniz kadar test yapıp, sağlığınızı kontrol altında tutabiliyorsunuz. Elbette bu testlerin sonucu ne olursa olsun doktor teşhisi yerine geçmediği için şüphe duyduğunuz her konuda bir uzmana görünmeyi asla ihmal etmeyin.

STRES TESTİ

Bilimsel sorularla hazırlanan anket aracılığıyla sizi az ya da çok stresli biri yapan faktörleri ve tetikleyicileri belirlemenize yardımcı olan bu uygulamanın başarılı sonuç vermesi için testin doğru cevaplanması gerekiyor. Daha sonraki testlerde stres seviyenizin düşüp düşmediğini yine aynı şekilde kontrol edebilirsiniz.

KAN ŞEKERİ TESTİ

Kan şeker seviyenizi yönetmenizi sağlayan bu uygulamaya hemoglobin seviyesi, ağırlık ve alınan ilaçlar gibi verilerinizi yüklüyorsunuz. Grafiksel olarak durumunuzu gösteren ve glikoz seviyenizi takip eden uygulama sayesinde diyabet durumunuzu anlık izleyebiliyorsunuz.

ANKSİYETE TESTİ

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Çocuk gelişimini hızlandıran oyunlar 26 Şubat 2022 | 106 Okunma Büyüklerin 'Cep' sınavı 19 Şubat 2022 | 72 Okunma Bu girişimler ufkunuzu açacak 12 Şubat 2022 | 68 Okunma İndirimler aşka geldi 09 Şubat 2022 | 193 Okunma 2022’ye damga vuracak e-ticaret trendleri 05 Şubat 2022 | 201 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar