Bayramlık teknolojiler

Kurban Bayramı’na üç gün kala başta dondurucular, robot süpürgeler ve kıyma makineleri olmak üzere yüzlerce cihazda yüzde 60’a varan indirim yarışı başladı. Sevdiklerine bayram hediyesi almak isteyenleri...

Kurban Bayramı’na üç gün kala başta dondurucular, robot süpürgeler ve kıyma makineleri olmak üzere yüzlerce cihazda yüzde 60’a varan indirim yarışı başladı. Sevdiklerine bayram hediyesi almak isteyenleri akıllı telefon, saat, bileklik, notebook, bluetooth hoparlör ve kulaklıklarda büyük fırsatlar bekliyor. Ancak dolandırıcıların da sürekli mesai yaptığını aklınızdan çıkarmayın. Emin olmadığınız yerlerden alışveriş yapmayın ve sahte indirimlere kanmayın.

İŞTE FIRSATLAR

TEKNOSA

Derin dondurucu, kıyma makinesi, cep telefonu, kahve makinesi, notebook, televizyon, vantilatör, klima, oyun konsolu ve aksesuarlarda büyük fırsatlar sunan Teknosa, bunun yanı sıra yüzlerce kalem üründe yüzde 60’a varan indirim yapıyor. Ayrıca, internetten sipariş edip ürünü mağazadan alanlar için sepette ek indirimler yer alıyor. Kampanya kapsamında taksitli ödeme seçenekleri ile birlikte 3 bin 500 ile 10 bin TL arası alışverişlerde ING Teknokredi ile peşin fiyatına 3 taksit imkanı da sunuluyor.

İNCEHESAP

Elektronik e-ticaret sitesi incehesap.com, 18 Temmuz’da başlatacağı ‘Hesaplı Bayram Kampanyası’nda bulaşık makinesi, hava temizleyici, hoparlör, notebook, klavye, kulaklık, mouse, kasa, ve harddisk’te yüzde 50’ye varan indirimler sunuyor. Sitede ayrıca cep telefonu, TV, robot süpürgeler, ses sistemleri ve diğer beyaz eşya ürünlerinde de birbirinden avantajlı fiyat seçenekleri var. Kampanya 22 Temmuz’da sona erecek.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Çocuk gelişimini hızlandıran oyunlar 26 Şubat 2022 | 106 Okunma Büyüklerin 'Cep' sınavı 19 Şubat 2022 | 74 Okunma Bu girişimler ufkunuzu açacak 12 Şubat 2022 | 68 Okunma İndirimler aşka geldi 09 Şubat 2022 | 193 Okunma 2022’ye damga vuracak e-ticaret trendleri 05 Şubat 2022 | 201 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar