Antrenör giysiler

Sağlıklı yaşam bilincinin hızla artması, teknoloji dünyasının ufkunu her gün biraz daha genişletiyor. Düzenli bir spor için akıllı bileklik ve saatlerle başlatılan devrim, ilk başta yakılan kaloriyi...

Sağlıklı yaşam bilincinin hızla artması, teknoloji dünyasının ufkunu her gün biraz daha genişletiyor. Düzenli bir spor için akıllı bileklik ve saatlerle başlatılan devrim, ilk başta yakılan kaloriyi, uyku düzenini ve aldığınız besin değerini ölçerek her şeyi belli bir programa sokmayı hedeflemişti.

Bunun bir adım ötesi ise aklınıza gelebilecek tüm giysilerle devam ediyor. Adeta özel bir spor hocası gibi gün içinde yaptığınız ya da yapacağınız tüm aktiviteleri izleyen bu kıyafetler sağlıklı spor yapmanın şifrelerini veriyor.

Sihirli çorap

Akıllı sensörlerle donatılan bluetooth özellikli ‘Sensoria smart socks’ adlı çorabı telefonunuzla eşleştirerek, koşarken yaptığınız hızı, aldığınız mesafeyi, yaktığınız kaloriyi, attığınız adımı, nefesinizin sağlığını görebilir ve kaydedebilirsiniz. 25 kez yıkamaya dayanıklı olan çorabın fiyatı 250 TL.

Daha hafifi yok

Under Armour Hovr Infinite Running Shoes adlı bu ayakkabı özel teknolojisi sayesinde sıfır yer çekimi hissi veriyor. Bu da daha yükseklere sıçramayı, daha hızlı yürümeyi ve hızlı koşmayı sağlıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Çocuk gelişimini hızlandıran oyunlar 26 Şubat 2022 | 106 Okunma Büyüklerin 'Cep' sınavı 19 Şubat 2022 | 72 Okunma Bu girişimler ufkunuzu açacak 12 Şubat 2022 | 68 Okunma İndirimler aşka geldi 09 Şubat 2022 | 193 Okunma 2022’ye damga vuracak e-ticaret trendleri 05 Şubat 2022 | 201 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar