Kraliçe'ye zenci torun mu geldi?

İngiltere Kraliçesi Elizabeth'in torunu ve Galler Prensi Charles ile hüzünlü hayatı 1997'de Paris'te bir trafik kazasında son bulan Lady Diana'nın oğlu Prens Harry önceki gün baba oldu...

Biz burada seçim meselesi ile uğraştığımız sırada İngilizler de Harry ile karısı Amerikalı sabık oyuncu Meghan Markle’ın doğacak çocuklarının kız mı yoksa erkek mi olacağını tahmin derdine düşmüşlerdi. Kraliyet gelenekleri bebeğin cinsiyetinin önceden açıklanmasına izin vermediği için tahminler almış başını yürümüştü, ağırlık çocuğun kız olacağı yolunda idi ve Markle’in bir erkek doğurması kamuoyunun nerede ise yarısını hayal kırıklığına uğrattı.

Saraydan yapılan açıklamada da bir tuhaflık vardı; “Sussex Dükü ve Düşesi” unvanını taşıyan Harry ile Meghan’ın bir erkek çocuk sahibi oldukları duyuruldu, o kadar! Ne çocuğun nerede dünyaya geldiği söylendi, ne de isminin ne olacağı!

Bu konuda bugün belki bir açıklama yapılacaktır ama muamma bebeğin dünyaya gelişinden sonraki iki gün boyunca devam etti ve İngiliz gazetelerinin bir kısmı doğumun Windsor’daki sarayın bölümlerinden olan Fragmore’da, bir kısmı da Londra’daki Portland Hastahanesi’nde olduğunu yazdılar. Hattâ, “baba” olduğunu gazetecilere müjdelediği andaki heyecanı her hareketinden anlaşılan Prens Harry de bu konudaki soruları cevapsız bıraktı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Anketçilerin üzerinden öyle bir silindir geçti ki, Allah düşmanımı bile bu kadar rezil etmesin! 27 Mayıs 2023 | 901 Okunma Hayvanat bahçesi 18 Mayıs 2023 | 511 Okunma Postallı demokratlar 10 Mayıs 2023 | 790 Okunma Fazıl Say'ın bestelediği 100. Yıl Marşı'nın üzerinde intihalin gölgesi var! 28 Nisan 2023 | 674 Okunma Bu da benim "100. Yıl Marşı" önerim: "Çıktık açık alınla yüz yılda her savaştan" 25 Nisan 2023 | 293 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar