Hilalin yanına haç koyma kavgası

Fransa eski Cumhurbaşkanı ve yeni Cumhurbaşkanı adayı Sarkozy diyor ki; “Türkiye, Avrupa’ya ait bir ülke değildir, Asya’ya aittir!”Doğru söze ne hacet! Evet, ey Sarkozy, ey Merkel, evet ey François Hollande, evet, ey...

Fransa eski Cumhurbaşkanı ve yeni Cumhurbaşkanı adayı Sarkozy diyor ki; “Türkiye, Avrupa’ya ait bir ülke değildir, Asya’ya aittir!”
Doğru söze ne hacet!

Evet, ey Sarkozy, ey Merkel, evet ey François Hollande, evet, ey Matteralla!

Biz ASYA ÜLKESİYİZ.

Biz bu topraklarda asırlardan beri, bir yanımızda Dede Korkut, bir yanımızda Bilge Kağan’la, bir yanımızda Hacı Bektaş-ı Veli, bir yanımızda Şeyh Edebali ile yürüyen bir milletiz.

Bunu bile bile neden 50 yıldan beri bu ülkenin ruhunu ve özünü kaybetmiş siyasetçilerini kandırdınız, oyaladınız?

Evet, biz asırlardan beri Altay Dağlarının rüzgârıyla ve Horasan erenlerinin nefesiyle soluklanan bir milletiz.

Sayın Sarkozy, bu rüzgârı yeni mi fark etti?

Bu keskin soluğu yeni mi gördü?

Hayır?

Çünkü 50 yıldan beri oyaladıkları Türkiye’yi artık daha fazla oyalamanın gereği olmadığını ve bundan sonra “siz Avrupalı değilsiniz, Asyalısınız, sizi Asyalı olarak kullanmaya devam edeceğiz” demek istiyorlar.

Ama Allah’ın izniyle bu muhteşem kongrenin, bu muhteşem topluluğun ve Prof. Dr. Haydar Baş’ın bütün dünyaya haykırdığı “milli bütünlüğümüz dini bütünlüğüzdür” sadâsı gök kubbede baki kaldıkça bir daha bu milleti kullanamayacaklardır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Rum Abdurrahman Atatürk’e karşı! 09 Aralık 2017 | 1.047 Okunma Bir delikten iki defa ısırılmayacaksın! 06 Aralık 2017 | 224 Okunma Zerrab ve ötesi 04 Aralık 2017 | 281 Okunma Kumpas 01 Aralık 2017 | 250 Okunma Esad’la kucaklaşmaya doğru 25 Kasım 2017 | 181 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar