İcazet programımız

                Allah (cc)'a sonsuz ham ve senalar olsun ki; 9 Eylül 2017 cumartesi günü Gaziantep Selahaddin Eyyubi Camiinde 28 öğrencimizin mezuniyet ve icazet takdim programı düzenledik. Program gayet coşkulu...

                Allah (cc)'a sonsuz ham ve senalar olsun ki; 9 Eylül 2017 cumartesi günü Gaziantep Selahaddin Eyyubi Camiinde 28 öğrencimizin mezuniyet ve icazet takdim programı düzenledik. Program gayet coşkulu, heyecanlı ve bereketli oldu. Allah (cc) bu amelimizi ve her amelimizi halisane kendi rızası için eylesin. Ayaklarımızı bu kutlu yolda sabit kılsın.

                Güneydoğu Anadolu'nun hemen her ilin ve birçok ilçesinden temsilen gelip programımızı teşrif eden üstatlar ve hocalar ve kanaat önderleri vardı. Uzaktan yakından bu merasimimize katılan tüm üstatlarımıza yürekten teşekkürler ediyoruz.

                Diyanet, ilahiyat, sendikalarımız ve burada adını tek tek sayamayacağımız STK temsilcileri ve kanaat önderlerine de teşekkürü bir borç biliriz. Gelemeyip mesaj gönderen siyaset erbabı, STK temsilcileri ve nice dostlar do oldu. Onlara da dualarından dolayı teşekkür ediyoruz.

                Başta TRT Kürdi ve Seyda programı yapımcıları olmak üzere, Milat gazetemiz, Gaziantep'imizin mümtaz kanalı kanal 5 vd. basın mensubu kardeşlerimize de yürekten teşekkürler ediyoruz. Basın ve medya dürt duvar arsında gerçekleşen olayları, tüm bir memleket hatta dünya sathına yayan çok güçlü elçiler konumundadırlar. 

                Başlangıcından sonuna kadar programa emeği geçen kardeşlerimiz elbette en başta teşekkürü hak edenlerdir. Mutfakta yemek hazırlayan emekçilerden, Selahaddin'i Eyyubi camii derneğimizin temsilcileri ve program sunucusuna varıncaya kadar nice kardeşlerimizin bu programa emeği geçti. Hepsine ayrı ayrı kalbi teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Özellikle programın hac mevsimi ve tatil günü olmayan cumartesi gününe denk gelmesinden dolayı, birçok dostlardan haklı eleştiriler aldık. Tertip komisyonumuz de bu konuda hatasını kabullenmekte ve dostların yapıcı eleştirilerini değerlendireceğini bildirmektedir. DKV Gaziantep olarak da bu konuda kardeşlerimizden ve dostlardan tekrar özür diliyoruz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Batı virüsü bulaşan iflah olmaz 03 Eylül 2018 | 5.866 Okunma Oyununuzu Gördük Meydan Okuyoruz 27 Ağustos 2018 | 257 Okunma Bayramlarımız Gelecek Ama… 24 Ağustos 2018 | 3.423 Okunma Paylaşalım, barışalım, kaynaşalım 21 Ağustos 2018 | 2.322 Okunma Zalimler! Kaybedeceksiniz bekleyin… 17 Ağustos 2018 | 2.426 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar