Domuzdan post gâvurdan dost olmuyor işte

Yıllardır bize stratejik ortak rolünde düşmanlığın en sinsi, aşağılık en kalleşçesini yapan ABD AB ve diğer batılıları ne zaman gerçek yüzleriyle tanıyacağız. Hani mümin...

Yıllardır bize stratejik ortak rolünde düşmanlığın en sinsi, aşağılık en kalleşçesini yapan ABD AB ve diğer batılıları ne zaman gerçek yüzleriyle tanıyacağız. Hani mümin ferasetle bakardı. Mümin bir delikten iki defa ısırılmazdı. Ne aldatır ne aldanırdı. Ne kimseye zarar verir, ne de kimsenin kendisine zarar vermesine müsaade ederdi. Ne oldu tüm bu nebevi ikazlara ve çok daha fazlası ilahi ikazlara.

“(Ey iman edenler!)Kitap Ehlinden olan kâfirler ve müşrikler, Rabbinizden üzerinize bir hayrın indirilmesini arzu etmezler…” (Bakara 1/105)

“Ehl-i kitaptan çoğu, hakikat kendilerine apaçık belli olduktan sonra, sırf içlerindeki kıskançlıktan ötürü, sizi imanınızdan vazgeçirip küfre döndürmek istediler…” (Bakara 1/109)

“Ey iman edenler, eğer kendilerine kitap verilenlerden herhangi bir gruba boyun eğecek olursanız, sizi imanınızdan sonra tekrar küfre döndürürler.” (Âli İmran 3/100)

“Dinlerine uymadıkça Yahudiler de Hristiyanlar da asla senden razı olmayacaklardır. De ki: Doğru yol, ancak Allah'ın yoludur. Sana gelen ilimden sonra onların arzularına uyacak olursan, andolsun ki, Allah'tan sana ne bir dost ne de bir yardımcı vardır.” (Bakara 1/120)

“Ey iman edenler! Yahudileri ve Hristiyanları dost edinmeyin. Zira onlar birbirinin dostudurlar (birbirinin tarafını tutarlar). İçinizden onları dost tutanlar, onlardandır. Şüphesiz Allah, zalimler topluluğuna yol göstermez.” (Maide 4/51)

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Batı virüsü bulaşan iflah olmaz 03 Eylül 2018 | 5.866 Okunma Oyununuzu Gördük Meydan Okuyoruz 27 Ağustos 2018 | 257 Okunma Bayramlarımız Gelecek Ama… 24 Ağustos 2018 | 3.423 Okunma Paylaşalım, barışalım, kaynaşalım 21 Ağustos 2018 | 2.321 Okunma Zalimler! Kaybedeceksiniz bekleyin… 17 Ağustos 2018 | 2.425 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar