Batının altın yumurtlayan tavuğu: Savaş

Suriye savaşı duracak gibi olunca savaş baronları yeniden harekete geçiverdiler. Yedi yıldır yiten milyon canlar, hesapsız kanlar, annelerin feryatları, çocukların çığlıkları onların umurunda değil....

Suriye savaşı duracak gibi olunca savaş baronları yeniden harekete geçiverdiler. Yedi yıldır yiten milyon canlar, hesapsız kanlar, annelerin feryatları, çocukların çığlıkları onların umurunda değil. Güce ve dolayısıyla parya tapan küresel emperyalistler için savaş, en verimli geçim kaynağıdır. Başka bir deyimle savaş, zalimler için altın yumurtlayan tavuktur. Tavuk altın yumurtladıkça onlar tavuğu, yani savaşı beslemeye devam edeceklerdir.

Özellikle son bir asırda, küresel emperyalistlerin doymak bilmez tamahları sonucu, bu bacasız endüstri adeta kudurmuştur. Tabi savaş endüstrisinde fabrika bacası olmasa da bacalara rahmet okutacak, bombardıman, barut ve gaz dumanları var... İrili ufaklı milyonlarca namludan, kesintisiz barut dumanları püskürüyor... Nice top ve tankların namluları, fabrika bacalarından daha dehşet…

Savaş endüstrisi devam etmeli ki küresel emperyalistler, onlarca tarafa hesapsız silahlar satmaya devam etsinler. Her kes biliyor ki, İslam diyarında, anarşi, terör kavga ve savaşlar kızıştıkça, silah alımları katlanarak devam ediyor.

Savaş endüstrisi devam etmeli ki, emperyalist zalimler, mazlumları kurtarmak için yaptıkları cansiperane fedakârlıklar ve emekler karşılığın da İslam diyarının petrollerini ve diğer enerji kaynakları, yer altı ve yer üstü zenginliklerine onlarca yıl daha ipotek koyabilsinler.     

Savaş endüstrisi devam etmeli ki İslam diyarı, emperyalist zalimlerin icat ettikleri silahlarının reklamını yapmak için poligon olarak kullanılmaya devam etsin. Kobay olarak gördükleri mazlum bedenler üzerinde yeni nesil kimyasal gazların ve silahların denemeleri devam etsin.

Savaş endüstrisi devam etmeli ki, toz duman ve kargaşa içinde, organ mafyası daha rahat iş görsün. Ölü sağ fark etmez yeter ki iz kalmasın. Bombalar, füzeler, uçaklar, mayınlar vs. savaş homurtuları ve dumanları, izleri silsin. Savaş zaman ve mekânları bu vb. cürümler için en mümbit ortamlardır. Kim bilir kaç on yıllar sonra ortaya çıkacak… Hangi karanlık odaklar, kaç mazlum çocuğun, gencin, kadının, erkeğin; hangi organlarını yağmaladılar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Batı virüsü bulaşan iflah olmaz 03 Eylül 2018 | 5.866 Okunma Oyununuzu Gördük Meydan Okuyoruz 27 Ağustos 2018 | 257 Okunma Bayramlarımız Gelecek Ama… 24 Ağustos 2018 | 3.423 Okunma Paylaşalım, barışalım, kaynaşalım 21 Ağustos 2018 | 2.321 Okunma Zalimler! Kaybedeceksiniz bekleyin… 17 Ağustos 2018 | 2.425 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar