Aile Bakanına açık mektup

Öncelikle Çalışma ve Aile Bakanı Sayın Zehra Selçuk hanımefendiye yeni görevinde başarı ve muvaffakiyetler dilerim. Allah (cc) vatana millete hayırlı eylesin. Her bakanlık önemlidir. Ancak aile bakanlığı...

Öncelikle Çalışma ve Aile Bakanı Sayın Zehra Selçuk hanımefendiye yeni görevinde başarı ve muvaffakiyetler dilerim. Allah (cc) vatana millete hayırlı eylesin. Her bakanlık önemlidir. Ancak aile bakanlığı tüm bakanlıklar vd. kurum ve kuruluşların hepsinden daha önemlidir. Çünkü aile bir milletin hatta ümmetin, hatta ve hatta insanlığın temelidir. Bu sebepledir ki, yıllardır “aile yıkılırsa ümmet yıkılır” diye feryat ediyoruz ama sesimizi duyuramıyoruz.

Sayın Bakanım! Malumunuzdur ki, son yıllarda aile konusunda yapılan düzenlemelerin pek çoğu, ümmet ve insanlığın temeli olan aile dinamit konumundadır. Öyle görünüyor ki bu düzenlemeler, aileye dost olmayan kimi odaklar tarafından dayatılarak çıkarılmıştır. Feminizm ve FETÖ etkisi açık olan bu düzenlemelerin işin ehli, aile kurumunun önemini bilen uzmanlar tarafından acilen masaya yatırılmalı ve gereği yapılmalıdır.

Sayın Bakanım! İyi bilirsiniz ki bir millet; parası, silahları, teknolojisi ve nüfus kalabalığıyla değil, manevi değerleriyle güçlü, huzurlu ve güvende olur. Bu manevi değerler din, iman, sılayı rahm (akrabalık bağları( komşuluk, arkadaşlık ve özellikle AİLE vb. değerledir. Bir toplumda bu değerler ne denli güçlü, sıcak ve işler durumdaysa o toplum o kadar güçlüdür. Bir toplumda bu değerler zaafa uğramışsa o toplumda zayıftır. Eğer bir toplumda bu değerler yok olmuşsa, o toplumun kendisi de er veya geç yok olmaya mahkûmdur. Hatta belki yok olmuşta farkında değildir.

Bu değerlerin oluşturulup korunmasında değişik etkenler bulunmakla beraber şüphesiz bu konuda lokomotif görevi ailenindir. Tüm bu manevi değerler ailede yoğrulup pişirilerek nesillere ilmek ilmek işlenir. Şu halde bir toplumun geleceği olan bu dinamiklerin varlığı ve devamı aile yapısının sağlam olarak devam etmesine bağlıdır. Yani aile ne denli sağlam ve sağlıklı devam ediyorsa toplumda sağlam ve güçlüdür. Ama aile yapısı çürümüş, çökmüşse toplumda çökmüştür. İsterse maddi değerler açısından dudak ısırtacak güce sahip olsa da…

İşte batı âlemi, maddi değerler açısından alabildiğine güçlü ve göz kamaştırıcı görünüyor. Ancak batının aklıselim düşünür ve bilim adamları yıllardır aile yapısının sos verdiğini, böyle giderse batı toplumunun pek ömrü kalmadığını haykırıp duruyorlar. Ancak kapitalizm virüsüne müptela olmuş devlet, kurum ve sorumluluk makamında bulunanlar bu çığlığı duymuyorlar.

Tabi batının bu çirkefi sadece kendisini değil dünya insanlığını da tehdit ediyor. Zira batı kendisinin sonunu hazırlayan bu çökmüşlüğü, hasımlarına karşı bir soğuk savaş aracı olarak kullanmaktadır. Bu virüsü binlerce TV kanalı ve internetten yüzlerce dilde tüm dünya insanlığına bulaştırmaya devam etmektedir. Takdir edersiniz ki bu sinsi savaş, sıcak savaştan çok daha tehlikelidir. Zira el bombası çikolata, zehir bal görünümünde sunulmaktadır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Batı virüsü bulaşan iflah olmaz 03 Eylül 2018 | 5.864 Okunma Oyununuzu Gördük Meydan Okuyoruz 27 Ağustos 2018 | 256 Okunma Bayramlarımız Gelecek Ama… 24 Ağustos 2018 | 3.422 Okunma Paylaşalım, barışalım, kaynaşalım 21 Ağustos 2018 | 2.317 Okunma Zalimler! Kaybedeceksiniz bekleyin… 17 Ağustos 2018 | 2.422 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar