Tekrarlarla bir yere varılmıyor

AKP Genel Başkanı Sayın Erdoğan, Milletvekilleri ile genel merkezde toplantı yaptı.Burada yaptığı konuşmada “Türkiye’yi dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri yapma kararımızdan asla geri adım...

AKP Genel Başkanı Sayın Erdoğan, Milletvekilleri ile genel merkezde toplantı yaptı.

Burada yaptığı konuşmada “Türkiye’yi dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri yapma
kararımızdan asla geri adım atmadık, atmayacağız. Bu hedefi, milletimizin yeni Kızıl elması olarak görüyoruz. Şimdi, yeni bir safhaya geçiyoruz. Bu safhadaki ana hedefimiz, insanlarımızın fahiş fiyat artışları ve yüksek enflasyon sebebiyle gerileyen alım güçlerini eskisinin de üzerine çıkarmaktır. Hem vatandaşlarımızı enflasyona ezdirmeyecek, hem de bizi ekonomideki hedeflerimizden uzaklaştırmayacak bir yöntemle bu işin içinden çıkacağız” dedi.

Erdoğan Ayrıca; “Vesayetle, terör örgütleriyle, darbeyle elde edemedikleri neticeyi ekonomi
üzerinden devşirmeye çalışanların 2023 hesaplarını bozmak hepimizin namus borcudur.
Milletimiz, asırlardır beklediği yere ulaşmaya bir el uzatımı uzaklıkta olduğunu görüyor, biliyorum” ifadelerini de kullandı.

Acaba Sayın Genel Başkan’ın konuşması bir meydan konuşmasıydı da metinler mi karıştı diye de insanın sorası gelmiyor değil.

Medyada bu haberi okuyunca, toplantı sonrasında salondan çıkan milletvekillerinin birbirleri ile konuştuklarını...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ön seçim yapmaz iseniz başkanlığınızı bitirirsiniz 30 Kasım 2023 | 220 Okunma Kıssadan hisse 27 Kasım 2023 | 167 Okunma Devamlı demokrasi diyen emperyalistler 24 Kasım 2023 | 82 Okunma Bir sosyal adalet öyküsü 21 Kasım 2023 | 75 Okunma Siyasi gerilim ülkeye zarar veriyor 17 Kasım 2023 | 54 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar