Çocuğunuzun YouTube’da ne izlediğinin farkında mısınız?

Ülkemiz de dâhil olmak üzere tüm dünyada her yaştan hemen her çocuğun elinde akıllı telefonlar var. Çocuklar okuma yazma bilmese bile bu akıllı telefonları kullanabiliyor ve %90‘ının yaptığı...

Ülkemiz de dâhil olmak üzere tüm dünyada her yaştan hemen her çocuğun elinde akıllı telefonlar var. Çocuklar okuma yazma bilmese bile bu akıllı telefonları kullanabiliyor ve %90‘ının yaptığı şey YouTube üzerinden video izlemek. Örneğin; bir restorana, bir AVM’ye gittiğinizde bebek arabasının içindeki bir çocuğun elinde bir akıllı telefon görebilirsiniz ve büyük bir ihtimalle o çocuk YouTube üzerinden bir şeyler izliyordur.

YouTube’da, paylaşılan videoların birçoğu gençliğimize ahlaksızlık, egoistlik ve narsistik aşılıyor…

Bu platformda video içeriği üreten yüksek abone sayısı olan Youtuber’lar, gencecik dimağları zehirliyor. Özellikle 5-18 yaş grubundaki çocuklarımız ve gençlerimiz tarafından takip edilen ve adeta bir kanaat önderiymişçesine yüceltilen Youtuber’lar, her türlü ahlaksızlığın da fitilini ateşliyor.

Türkiye’de en çok izlenen bireysel kanallara bir göz atın, görecekleriniz karşısında hayrete düşeceğinize eminim!

Eğer çocuğunuzun YouTube’dan zarar görmesini istemiyorsanız çok dikkatli davranmalı ve YouTube denen koca dünyaya başıboş bırakmamalısınız!

Birçok Youtuber’ın daha çok abone, dolayısıyla izlenme ve izlenme sayesinde para kazandıklarından daha çok aboneye ulaşmak için yapmayacakları şey yok!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sarı Yeleklilerden Sonra İkinci Gezi Olayları İçin Düğmeye Basıldı! 15 Aralık 2018 | 5.837 Okunma Görünmeyen büyük tehlike Netflix! 01 Eylül 2018 | 3.289 Okunma Trump’dan sonra ABD-Türkiye ilişkileri nasıl olur? 25 Ağustos 2018 | 519 Okunma Türkiye’nin zenginleri, daha neyi bekliyorsunuz? 11 Ağustos 2018 | 1.301 Okunma ABD’ye evimizden yaptırım uygulayabiliriz! 04 Ağustos 2018 | 486 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar