Yıldırım ve İmamoğlu karşılaşması

Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu'nun 23 Haziran öncesinde kozlarını ekranda paylaşmaları için yoğun bir talep vardı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "okey" vermesiyle netleşen süreçte nihayet kanal da belli oldu. Meslektaşımız Melik Yiğitel'in aktardığına göre beklenen karşılaşma TRT ekranlarında olacakmış.
Kimileri İmamoğlu'nun her biri olaylı geçen röportajlarını ortaya koyup Binali Bey'in bu yayına çıkmaması gerektiğini söylüyor. Böyle bir karşılaşmanın Yıldırım'ın ciddiyetine zarar vereceğini düşünüyorlar.
Kendilerine katılmıyorum. Zira Artık şeffaf bir dönemde yaşıyoruz. Bu tarz yüzleşmeler kaçınılmaz. Kaldı ki Binali Bey'in dillere destan soğukkanlılığı belki İmamoğlu'nun üzerinde çokça tartışılan "plastikliğini" net şekilde ortaya koymaya yarayabilir. Sonuçta da siyaseti gerçek mecrasına çekecek renkli bir iş ortaya çıkabilir.
Programın formatı henüz netleşmedi. Ama muhtemelen bir moderatör olacak. Ve kuşkusuz spiker değil siyasete hakim bir gazeteci olmasını beklediğimiz bu arkadaşımızın işi en az adaylar kadar zor olacak.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Dön baba dönelim... 24 Nisan 2024 | 1.637 Okunma Irak petrolü Türkiye’yi çok rahatlatır 22 Nisan 2024 | 2.359 Okunma Bu da oldu, gazeteci Dündar basına yayın yasağı getirdi 21 Nisan 2024 | 984 Okunma Korkma belki fiyatlar düşmez! 20 Nisan 2024 | 789 Okunma Kim iş yapmaya geldi kim yemeye görelim 19 Nisan 2024 | 2.189 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar