Yeniden Refah’ın şartları

31 Mart seçimlerine 3 gün kala Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, İstanbul adaylarını çekmek için üç şart açıkladı: "Ey troller, bizim şartlarımız belli. İktidar İsrail'le...

31 Mart seçimlerine 3 gün kala Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, İstanbul adaylarını çekmek için üç şart açıkladı:
"Ey troller, bizim şartlarımız belli. İktidar İsrail'le ticareti sonlandırdığını ilan etsin, İsrail'e ihracatı kestiğini ilan etsin, Malatya'da İsrail'i korumak için kurulan Kürecik Radar Üssü'nü kapattığını ilan etsin ve emekli maaşını 20 bin TL'ye çıkardığını ilan etsin, biz bugün İstanbul adayımızı çekmeye hazırız. Alın bakalım, size hodri meydan."
Sırayla gidelim...
İsrail'le ticaretin ciddi oranda azaldığını gösteren istatistiklere, verilere, kaynağı meçhul slogandan ibaret iddialardan daha çok güveniyorum. İktidar da İsrail'le ticari ilişkinin minimuma indirilmesi iradesini diplomasinin sınırlarını zorlayarak açıkça ortaya koyuyor.



Kürecik Radar Üssü'nün kapatılması da takdir edersiniz ki yerel...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bilmem ‘Bizim üniversitelilerde tık yok’ diyenler utanırlar mı? 28 Nisan 2024 | 152 Okunma Geçti o günler cancağızım 27 Nisan 2024 | 500 Okunma Bu konuyu da gündeme getirir misiniz Özgür Bey? 26 Nisan 2024 | 3.239 Okunma Dön baba dönelim... 24 Nisan 2024 | 1.793 Okunma Irak petrolü Türkiye’yi çok rahatlatır 22 Nisan 2024 | 2.363 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar