Sezgin Tanrıkulu’nu yeni mi tanıyorsunuz?

Bir TV programına bağlanıp 90'lardaki failli meçhullerden, darbelerden bahseden ve bunları ordu yaptı diyen CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu gündemde. Yalnızca artık devlet olmanın verdiği olgunlukla tarihi daha...

Bir TV programına bağlanıp 90'lardaki failli meçhullerden, darbelerden bahseden ve bunları ordu yaptı diyen CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu gündemde.
Yalnızca artık devlet olmanın verdiği olgunlukla tarihi daha ılımlı okumayı tercih eden iktidar cephesinden gelen tepkilerden bahsetmiyorum. CHP'den de "kabul edilemez" açıklaması yapılıyor.
Söz konusu yayında olan Şaban Sevinç yazdıkları da CHP'li gazetecilerin ortak tavrının özeti:
"Utanç verici. Hiçbir CHP'li TSK'ya böyle iftira atmaz, atmaz. Sezgin Tanrıkulu derhal CHP'den ihraç edilmelidir."
Hayretle izliyorum.
Neye şaşırdınız? Tanrıkulu ilk kez mi böyle şeyler söylüyor?
Bizimle kafa mı buluyorsunuz?



Haliyle yıllardır Kemal Beyin a takımındaki Tanrıkulu'yla yeni tanışıyormuş gibi yapan milletvekilleri ve partili gazetecilerin naraları beni fena halde işkillendiriyor.
Ordu hakkında 90'lardaki iddialara bile kızan bu takım, Tanrıkulu daha...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Jet yakıtı meselesi 29 Nisan 2024 | 801 Okunma Bilmem ‘Bizim üniversitelilerde tık yok’ diyenler utanırlar mı? 28 Nisan 2024 | 473 Okunma Geçti o günler cancağızım 27 Nisan 2024 | 515 Okunma Bu konuyu da gündeme getirir misiniz Özgür Bey? 26 Nisan 2024 | 3.241 Okunma Dön baba dönelim... 24 Nisan 2024 | 1.798 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar