PKK saldırılarının mesajı ne?

9 şehit verdiğimiz Kuzey Irak'taki PKK saldırısı hala "kötü hava koşulları" ekseninde tartışılıyor. PKK'yı harekete geçirenin olumsuz hava koşulları olduğu dile getiriliyor. Mevzu, eskinin dinamikleriyle...

9 şehit verdiğimiz Kuzey Irak'taki PKK saldırısı hala "kötü hava koşulları" ekseninde tartışılıyor. PKK'yı harekete geçirenin olumsuz hava koşulları olduğu dile getiriliyor. Mevzu, eskinin dinamikleriyle oluşturulan dar bir alana, yerele hapsediliyor.
Oysa PKK sadece 7 Ekim'den bu yana onlarca saldırı düzenledi. Toplam 31 şehit verdik.
ABD'li komutanlarca sevk ve idare edilen, donatılan; İsrail başta olmak bazı devletlerin istihbarat servislerince beslenen PKK-YPG'nin bir iradesi yok. Verilen emirleri, parça başı işleri sorgulamaya şansı yok.
Dolayısıyla bakmamız gereken cambaz değil, terör eylemiyle verilen mesaj.
Ekranlardan "ABD'nin planla değişti, Orta Doğu artık önceliği değil, Çin'e odaklandılar" diye nutuk atanlar, küresel propagandaya alet oluyorlar.



İsrail'in, Filistin'de fitilini ateşlediği savaşı bölge ülkelerine...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Geçti o günler cancağızım 27 Nisan 2024 | 309 Okunma Bu konuyu da gündeme getirir misiniz Özgür Bey? 26 Nisan 2024 | 3.171 Okunma Dön baba dönelim... 24 Nisan 2024 | 1.790 Okunma Irak petrolü Türkiye’yi çok rahatlatır 22 Nisan 2024 | 2.362 Okunma Bu da oldu, gazeteci Dündar basına yayın yasağı getirdi 21 Nisan 2024 | 1.016 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar